Home TV Nieuws TV NL Tina de Bruin neemt rol Coosje over in tweede seizoen Kees&Co

Tina de Bruin neemt rol Coosje over in tweede seizoen Kees&Co

Binnenkort gaan de opnames van het tweede seizoen van Kees&Co van start met een nieuwe actrice in de rol van Coosje: Tina de Bruin. Ze maakt hiermee de vaste cast compleet die net zoals het eerste seizoen bestaat uit Simone Kleinsma (Kees), Tibor Lukács (zoon Rudie) en Plien van Bennekom (buurvrouw Brenda). 

Tina de Bruin neemt de rol over van Chantal Janzen die in het eerste seizoen de rol van Coosje speelde en onlangs nog genomineerd is voor deze rol voor de Televizier-Ster Actrice. Vanwege de drukke werkzaamheden bij RTL passen de opnames van het tweede seizoen helaas niet in haar agenda. Tina de Bruin was eerder te zien in onder andere de series Dr Tinus, Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, Familie Kruys en films zoals Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding en dit jaar is ze te zien in Whitestar en Huisvrouwen Bestaan Niet 2.

Tina de Bruin: “Je begrijpt, ik heb hier ongelooflijk veel zin in, een sitcom met een geweldige groep mensen!

De serie Kees&Co draait om Kees (Simone Kleinsma). Kees is net als vroeger het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) woont bij zijn moeder in, met zijn nieuwe geliefde Coosje (en haar puberkinderen). Bovendien hebben ze onlangs een baby gekregen. In alle chaos heeft Kees – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees overal mee naartoe probeert te slepen en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft.

Binnenkort gaan de opnames van het tweede seizoen van start. Publiek kan bij de opnames aanwezig zijn. Interesse? Kijk dan op rtlboulevard.nl/ticketsKees&Co wordt geproduceerd door MediaLane en is in 2020 weer te zien op RTL 4 en Videoland.

Vorig artikelVier tien jaar Borderlands met een maand vol beloningen
Volgend artikelShocktherapie als laatste redmiddel tegen depressie in nieuwe docu Jessica Villerius