Home Nieuws Gaming Nieuws Vier tien jaar Borderlands met een maand vol beloningen

Vier tien jaar Borderlands met een maand vol beloningen

Deze maand is het tien jaar geleden dat de eerste Borderlands verscheen, namelijk op 20 oktober 2009. Om onze waardering te tonen voor de steun die we in het afgelopen decennium kregen, organiseren we een verjaardagsfeestje van maar liefst vijf weken: de Borderlands Anniversary Celebration. Gedurende de volledige maand oktober (en een klein beetje in november) kunnen alle Vault Hunters van Borderlands 3 extra in-game loot en bonussen verzamelen.

Elk van de vijf weken krijgt zijn eigen thema in Borderlands 3 en moedigt spelers aan om verschillende in-game activiteiten te voltooien om de beloning zo groot mogelijk te maken. Nu is de Boss Week gestart en die loopt nog tot 8 oktober 17:59, het moment dat de volgende themaweek start. Tijdens de Boss Week zijn er verschillende eindbazen die een hogere kans hebben om unieke Legendarische items te laten vallen wanneer ze verslagen worden. Lees deze blog voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende bazen en de Legendarische loot.

Hou in het achterhoofd dat dit nog maar het begin is van de Borderlands Anniversary Celebration. We hebben nog heel wat verrassingen in petto, maar in tussentijd geven we al voorproefje van de toekomstige themaweken met onderstaande kalender:

  • Week 1 (1 tot en met 7 oktober): Bonus Boss Loot!
  • Week 2 (8 tot en met 14 oktober): Rare Spawn Hunt!
  • Week 3 (15 tot en met 21 oktober): Show Me the Eridium!
  • Week 4 (22 tot en met 28 oktober): Mayhem on Twitch!
  • Week 5 (29 oktober tot en met 4 november): It’s a secret…

In de komende maand onthullen we elke maandag de bonussen van de themaweek op borderlands.com, bezoek dus regelmatig de website om te zien wat we nog in petto hebben voor de Borderlands Anniversary Celebration. Raadpleeg newsroom.2k.com voor meer assets van Borderlands 3 en extra informatie over het spel.

Vorig artikelNieuwe trailer bioscoopfilm The Good Liar gelanceerd – 21 november 2019 in de bioscoop
Volgend artikelTina de Bruin neemt rol Coosje over in tweede seizoen Kees&Co