Home TV Nieuws TV NL Ontmoetingsplek viert 10 jarig jubileum

Ontmoetingsplek viert 10 jarig jubileum

En dat ook nog eens met BN’ers!

Het is feest in ‘De TV Kantine’. Het persiflage-programma waarvoor Carlo & Irene weer met elkaar herenigd zijn, begint aan haar tiende seizoen! Het onafscheidelijke duo duikt ook dit jaar in de verkleedkist om bekend Nederland op de hak te nemen. Het jubileumseizoen start op zaterdag 30 maart en opent met een terugblik op 10 jaar ‘De TV Kantine’, met een spectaculair nummer op de melodie van The Final Countdown van de jaren 80 rockband Europe. Bekende Nederlanders die het afgelopen decennium veelvuldig gepersifleerd zijn door het tweetal, geven hoogst persoonlijk acte de présence.

Nieuwe persiflages

Naast terugblikken is het vooral tijd voor een reeks nieuwe persiflages. Zo kruipt Chantal Janzen in de huid van Mariska Bauer en vormt zij samen met Carlo Boszhard het tv-duo uit Fijnaart: ‘Frans & Mariska Bauer in China’. Elise Schaap wordt omgetoverd tot internetfenomeen Famke Louise en Paul de Leeuw kruipt in de huid van ‘Heel Holland Bakt’- jurylid Robert van Beckhoven. Ook Ilse Warringa ondergaat een transformatie, zij bezoekt ‘De TV Kantine’ als boekenschrijfster Heleen van Royen in een persiflage op RTL Boulevard. 

Carlo en Irene vertolken zelf de rol van onder andere Twan Huys, Nikkie de Jager, de Van Rossums, Angela de Jong, Femke Halsema, Albert Verlinde, Janny van der Heijden, André van Duin en Louisa & Rowan. Natuurlijk weten ook tal van leuke gastspelers de deuren van de ‘De TV Kantine’ te vinden. Zo bezoeken Kaj Gorgels, Nienke Plas, Robert ten Brink, Buddy Vedder, Esmee van Kampen, Maarten Heijmans, Ron Boszhard en Marit van Bohemen allemaal de gezellige hotspot van Hilversum voor de laatste roddels en goede gesprekken

Het wordt zondermeer weer lachen, gieren in brullen in de 10e editie van De TV Kantine

‘De TV Kantine’ vanaf zaterdag 30 maart om 22.00 uur bij RTL 4.

Foto Vlnr: Nikkie Plessen (Elise Schaap), Beau van Erven Dorens (Maarten Heijmans), Luuk Ikink (Carlo Boszhard), Heleen van Royen (Ilse Warringa), Femke Halsema (Irene Moors).
Fotocredits: Laura Oldenbroek