Home TV Nieuws TV NL Kees & Co: Twintig jaar later en Paul pakt uit op de...

Kees & Co: Twintig jaar later en Paul pakt uit op de zaterdagavond

Het wordt gezellig op de bank liggen samen op de vernieuwde zaterdagavond van RTL 4. Op primetime kunnen we al gezellig lachen met een vernieuwde comedieserie van jewelste;
erug van weggeweest met de herkenbare familiestruggels van vandaag.

Alle afleveringen bij videoland

Gloednieuwe afleveringen van de comedyserie ‘Kees & Co’ vanaf zaterdag 30 maart bij RTL 4 en Videoland. Hoe gaat het – twintig jaar later – met Kees (Simone Kleinsma)? Haar dochter Anne woont in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken.

Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) die in Nederland achterblijft, houdt er een nogal losse leefstijl op na. Dus daar komt voorlopig geen nageslacht uit voort, denkt Kees. Dat hij ondertussen een vriendin heeft, Coosje (Chantal Janzen), waarmee het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen. Coosje heeft namelijk twee puberkinderen uit haar eerdere huwelijk, Annelot (Lizzy van Vleuten) en Lars (Maurits van Brakel).

En zo wordt Kees opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Gelukkig heeft ze – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees als haar nieuwe soulmate ziet en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft. 

Aflevering 1: Ik woon hier
Als Kees na een overwintering in Spanje thuiskomt, blijkt haar zoon Rudie haar huis te hebben ingenomen met het gezin van zijn nieuwe vriendin Coosje. Maar dat is niet de enige verrassing die ze voor Kees in petto hebben.

Surpriseshow anno 2019

Het lijkt wel de surprise suprise show wat in de jaren 80 en paar jaar geleden werd gepresenteerd door Henny Huisman en waar nietsvermoedende mensen werden verrast met kleine en grote wensen.

Nu is het de beurt aan Paul de Leeuw die vorig jaar van BNN/Vara overstapte naar de commerciele zender RTL 4. En Paul kennende haalt hij werkelijk alles uit de kast om iemand te verassen. Zo gaat hij zelfs in de holst van de nacht op pad om iemand blij te maken.

Blije eikel

De anderhalf uur durende show is een aaneenschakeling van bijzondere momenten. Paul voelt zich als een vis in het water in ‘Paul Pakt Uit’: “Mensen blij maken met een klein gebaar, een kadootje, een liedje of een artiest. Kortom: in ‘Paul Pakt Uit’ ben ik de blije eikel!“


De comedyserie is vanaf 30 maart 2019 in zijn geheel te zien bij Videoland én wekelijks bij RTL 4 om 20.00 uur.

‘Paul Pakt Uit’ is vanaf zaterdag 30 maart om 20:30 uur te zien bij RTL 4

Foto Paul de Leeuw by William Rutten 

Foto Kees & Co by Valentina Vos