Home TV Nieuws TV BE Nieuwe beelden van derde seizoen van The Crown

Nieuwe beelden van derde seizoen van The Crown

In het derde seizoen van The Crown maakt een nieuweling zijn opwachting op Downing Street terwijl Queen Elizabeth (Olivia Colman) en haar familie worstelen met een snel veranderend politiek klimaat in Groot-Brittannië. Het is de tijd van Koude Oorlog paranoia, het jetset leven en de razendsnelle ontwikkeling binnen de ruimtevaarttechniek. De uitbundigheid van de jaren ‘60 en de kater van de jaren ‘70 zorgen ervoor dat Elizabeth en de royals zich moeten aanpassen aan een nieuwe, vrijere, maar ook turbulente wereld. 


The Crown is geschreven door Peter Morgan. De cast bestaat uit Olivia Colman als Queen Elizabeth, Helena Bonham Carter als prinses Margaret, Tobias Menzies als The Duke of Edinburgh, Josh O’Connor als prins Charles, Erin Doherty als prinses Anne, Ben Daniels als Lord Snowdon, Jason Watkins als premier Harold Wilson en Charles Dance als Lord Mountbatten.

Het derde seizoen van The Crown is vanaf zondag 17 november wereldwijd op Netflix te zien. Het eerste en tweede seizoen van The Crown is reeds te zien op Netflix. 

Vorig artikelWaanzinnig cadeau voor heel Vlaanderen: nieuwe afleveringen van F.C. De Kampioenen
Volgend artikelWIN! Cellularline Voyager music
Ik ben de eigenaar van Planetzone