Home Nieuws Jongeren Slaap voor één nacht in de Ziggo Dome tijdens Chantals Pyjama Party

Slaap voor één nacht in de Ziggo Dome tijdens Chantals Pyjama Party

Wat is een pyjama party zonder overnachting? Chantals Pyjama Party organiseert voor een paar ‘lucky few’ een unieke sleepover in de Ziggo Dome: de Magnum Glamping Experience. Nog nooit eerder was het mogelijk om in de Ziggo Dome te blijven slapen. De grote zaal wordt na de eerste editie van Chantals Pyjama Party op vrijdag 15 november omgetoverd tot een slaapfeestje om nooit te vergeten. Geniet eerst van Chantals Pyjama Party, feest door op de afterparty, slaap (als dat er van komt) onder het dak van de Ziggo Dome in Volkswagen busjes met bijzondere en persoonlijke verrassingen en word wakker met een luxe ontbijt in het gezelschap van Chantal Janzen. De winnaars worden compleet in de watten gelegd voor deze ‘once in a lifetime’ ervaring.

Chantals Pyjama Party
Verwacht tijdens Chantals Pyjama Party op vrijdag 15 en zaterdag 16 november (uitverkocht) een avond vol verrassingen, spectaculaire optredens van de bekende slaapgasten, Karaoke XXL, polonaise, meezingen, heel veel dansen, confetti en een sprankeltje magie. Vele artiesten en bekenden van Chantal maken hun opwachting, waaronder Glennis Grace, Lil’Kleine, Maan, Tony Junior, Victor Mids, Famke Louise, Wibi Soerjadi, Tijl Beckand, Peter Jan Rens en Corry Konings.

Kans maken op de onvergetelijke overnachting? Wacht niet langer en doe snel mee aan de winactie via chantalspyjamaparty.nl/glamping, mogelijk gemaakt door Chantals Pyjama Party in samenwerking met Magnum

Ga voor meer informatie en de allerlaatste tickets voor vrijdag 15 november naar www.chantalspyjamaparty.nl