Home TV Nieuws TV NL Man neergeschoten in Arnhem: politie maakt naam en foto verdachte bekend

Man neergeschoten in Arnhem: politie maakt naam en foto verdachte bekend

Op maandagmiddag 25 februari werd de omgeving van de Corrie Tendeloostraat in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd hermetisch afgesloten, nadat er bij een incident in een woning een man was neergeschoten. Twee gewapende daders uit de omgeving van Rotterdam wisten daarbij de wijk in te vluchten. De situatie was zo onduidelijk en gevaarlijk dat kinderen die middag enige tijd op school binnen werden gehouden. De politie weet inmiddels de identiteit van een van de verdachten en zal die vanavond in de uitzending van Opsporing Verzocht bekendmaken. Daarnaast worden ook beelden van de andere gezochte man getoond.

Aanrijding Breda
Mocht er nog geen duidelijkheid zijn over wie zondagavond in Breda een 79-jarige vrouw met een rollator aanreed en daarna zwaargewond achterliet, dan wordt in Opsporing Verzocht ook aandacht aan deze zaak besteed.

Neergestoken hardloper Rotterdam betrapte vermoedelijke autokraker
Woensdagmiddag 27 maart is een 28-jarige Rotterdammer levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij een verdachte man aansprak op de Voorburgstraat. Die stak meteen op de hardloper in. In Opsporing Verzocht een reconstructie van de confrontatie en alle sporen naar de dader.

Diefstal 2000 laptops in beeld
In Duiven heeft zondag 31 maart een grootschalige diefstal van laptops plaatsgevonden op de parkeerplaats van een distributiebedrijf. Dankzij bewakingsbeelden is te zien hoe in totaal zes mannen in een uren durende operatie zo’n 2000 laptops van het terrein weten te krijgen. De winkelwaarde is zo’n 1,2 miljoen.

Bewakingsbeelden overval en gijzeling
Daarnaast worden in Opsporing Verzocht beelden van de overval getoond op een Albert Heijn in Breda en die van de korte gijzeling van de eigenaar van een telecomwinkel in Rotterdam.

https://opsporingverzocht.avrotros.nl/

Opsporing Verzocht, vanavond om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1