Home TV Nieuws TV NL Gierige Gasten maken Anti-Bucketlist met extreme opdrachten

Gierige Gasten maken Anti-Bucketlist met extreme opdrachten

Parachutespringen, een wereldreis maken of een marathon lopen.Er zijn honderden bucketlist wensen die men ooit nog wel eens in zijn leven zou willen doen, voor de kick óf gewoon omdat het leuk is. Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit zou willen doen of meemaken, maar waarvan het wel heel leuk is als het een ander overkomt. Vanaf vandaag verschijnt acht weken lang iedere donderdag om 16:00 uur een nieuwe aflevering online op het Gierige Gasten kanaal.

Iedere week loten Martijn, Niels en Joost wie een opdracht van de Anti-Bucketlist moet uitvoeren. Degene die aan het kortste eind trekt, is een enorme pechvogel, want terwijl zijn vrienden genieten van het leedvermaak, moet hij de extreme opdracht doorstaan. En deze Anti-bucketslist heeft haar naam natuurlijk niet voor niets… de opdrachten van de serie Anti-bucketlist zijn extreem uitdagend en zoeken een grens die je zelf liever niet zou willen verkennen. Zo zal een van de jongens tijdens de serie worden uitgehuwelijkt (en zijn vriendin is niet de gelukkige) en er zal van één van hen een sekstape uitlekken.

Anti-bucketlist #1 – ‘Joost de YouTube-rapper’

De eerste Anti-Bucketlist opdracht is meteen een pittige. De opdracht is om ‘Een mislukte YouTube-rapper te worden’. Afgelopen vrijdag, 2 augustus, is de videoclip van Joost gelanceerd op het YouTube-kanaal van de Gierige Gasten. De andere Gierige Gasten, Niels en Martijn, hebben de mogelijkheid aangegrepen om de teksten van het rapnummer te schrijven de bijbehorende videoclip te regisseren. Hier hebben zij natuurlijk gretig gebruik van gemaakt om Joost zo hard mogelijk voor schut te zetten.

Gierige Gasten Het YouTube kanaal Gierige Gasten is sinds 1 april onderdeel van Talpa Network en wordt in 2020 het nieuwe online platform van Veronica. Hiermee wordt vooral de mannelijke doelgroep in de leeftijd van 18 tot 24 jaar bereikt