Home Film nieuws Films NL Bring on the glitters bij Netflix

Bring on the glitters bij Netflix

Pierce Brosnan is toegevoegd aan de cast van de Netflix Original Film Eurovision. Hij vertolkt de rol van Erick Erickssong, de vader van Lars en tevens de knapste man van IJsland. 
Ook zijn acteurs Will Ferrell en Rachel McAdams in Eurovision te zien als de IJslandse muzikanten Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir. De opnames zijn op dit moment in volle gang in in Groot-Brittannië en IJsland.

Over Eurovision

Wanneer aspirant-muzikanten Lars en Sigrit de mogelijkheid krijgen om hun land te vertegenwoordigen bij ’s werelds grootste muzikale wedstrijd, hebben ze eindelijk de kans om te bewijzen dat elke droom het waard is om voor te vechten.

  • Regisseur: David Dobkin (Wedding Crashers, The Judge)
  • Schrijvers: Will Ferrell, Andrew Steele
  • Producers: Will Ferrell, Jessica Elbaum and Chris Henchy (Gary Sanchez Productions)
  • Executive Producer: Adam McKay

De 64e editie van het Songfestival beleefde in mei dit jaar zijn finale in Tel Aviv, Israël. Nederland kwam als winnaar uit de strijd tussen 41 landen met het nummer “Arcade”, uitgevoerd door Duncan Laurence. De eerste Eurovisie wedstrijd werd in 1956 in Zwitserland gehouden, destijds namen ‘slechts’ zeven West-Europese landen deel. De show is inmiddels een internationaal fenomeen met fans over de hele wereld. Voormalige deelnemers ABBA (winnaar in 1974 voor Zweden) en Céline Dion (winnaar in 1988 voor Zwitserland) lanceerden succesvolle wereldwijde carrières na hun overwinningen op “The Eurovision Song Contest”