Home TV Nieuws TV NL Ferry Doedens weg bij GTST door corona

Ferry Doedens weg bij GTST door corona

Voor de echte GTST fans zal het grote nieuws vast niet ontgaan zijn: Lucas Sanders, gespeeld door Ferry Doedens, is ontslagen. Normaal gesproken moet je flink zoeken naar wat de echte reden van het ontslag is, maar dit keer is het makkelijk te vinden.

De makers van het programma zijn Ferry Doedens helemaal zat. Meerdere keren deelden hij op Instagram dat hij zich niet aan de coronamaatregelen hield. Ook in een podcast gaf hij toe gewoon deze tijd mensen te knuffelen. Voor het programma is ontslag dan niet meer dan logisch.

Hoe nu verder?

Zowel de cast als hijzelf vinden het jammer. De acteur vindt het zelf wel begrijpelijk. Nu dat gezegd te hebben, vraag je jezelf waarschijnlijk af wat er nu met zijn rol gaat gebeuren. Nou… die wordt niet vervangen. Maar je zal tot september nog mogen genieten van Lucas Sanders.

Vorig artikelLogitech G zorgt voor ultrarealistische race-ervaring met G923 racestuur voor PC en Xbox One
Volgend artikelBram Krikke en Tom van der Weerd naar Qmusic
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!