Home Nieuws TV Nieuws Derde seizoen Hoge Bomen op 26 februari van start op SBS6

Derde seizoen Hoge Bomen op 26 februari van start op SBS6

©Wessel de Groot

Zanger en presentator Jeroen van der Boom, zijn piano én een bijzondere bekende gast. Dat zijn de belangrijkste elementen van elke aflevering van Hoge Bomen. In alweer het derde seizoen van dit succesvolle programma maken Frans Bauer, Sonja Bakker, Ronald Koeman, Maarten van der Weijden en Najib Amhali hun opwachting. Jeroen schetst in een persoonlijk gesprek aan de piano de levenslijn van zijn bekende hoofdgast. Hoge Bomen is vanaf zaterdag 26 februari om 21.30 uur te zien op SBS6. 

In elke aflevering herbeleeft Jeroen met zijn gast bijzondere momenten uit zijn of haar leven, met behulp van video’s, foto’s en de muziek die bij die momenten passen. Bekende zangers komen langs om deze liedjes ten gehore te brengen, onder begeleiding van Jeroen en zijn huisband. We horen anekdotes van jeugdvrienden, bekende collega’s komen met een verrassing, herinneringen worden opgehaald, kortom: elke aflevering is gevuld met een lach en een traan. In Hoge Bomen leren we spraakmakende BN’ers op een andere manier kennen. Elke aflevering is een ode aan de hoofdgast, aan de nostalgie en aan de muziek. 

Hoge Bomen wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.Uitzendingen: vanaf 26 februari om 20.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

Bron: ©Talpa Network, foto: ©Wessel de Groot