Home TV Nieuws TV NL Art Rooijakkers over de vloer bij Ronald Koeman, Krezip, Sergio Herman, Martine...

Art Rooijakkers over de vloer bij Ronald Koeman, Krezip, Sergio Herman, Martine Sandifort, Rob Jetten en Frank Lammers

Diverse bekende Nederlanders en internationale sterren nodigen Art Rooijakkers uit voor een kijkje in hun leven. In Rooijakkers Over De Vloer ontmoet hij ze thuis, op het werk en heeft hij openhartige en persoonlijke gesprekken met onder andere Ronald Koeman, Frank Lammers en zijn vrouw Eva Posthuma De Boer, Sergio Herman, Krezip, Martine Sandifort en Rob Jetten. Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 23 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Art Rooijakkers:
Met veel enthousiasme ben ik weer op pad voor een programma. Deze keer is mijn werkplek niet binnen in de studio, maar daar waar sterren me mee naartoe nemen; hun huis, werk of een andere plek waar ze echt zichzelf zijn. Dat levert leuke, persoonlijke en soms ook verrassende momenten op. Want wie me een poosje geleden had verteld dat ik deze herfst in de sauna zou belanden met Martine Sandifort, in het ouderlijk huis van Rob Jetten, in de gevangenis met Frank Lammers en met het kleinkind van Ronald Koeman in mijn handen, had ik niet geloofd. Toch maakte ik het allemaal mee de afgelopen tijd waarin ik met veel plezier bij deze vier en vele anderen over de vloer kwam.

Ook kijkt Art met zijn gasten op basis van een representatief onderzoek naar wat het Nederlands publiek echt van hen vindt. Zijn ze steenrijk, hebben ze sterallures of zijn ze juist heel gewoon gebleven? Vindt het publiek ze goed in hun vak of juist niet? Zijn het echt harde werkers…? Hoe denkt het Nederlandse publiek echt over de gasten?

De opnames van Rooijakkers Over De Vloer zijn nog in volle gang. Volg Art Rooijakkers op Instagram om te weten te komen bij wie hij nog meer op bezoek gaat.Rooijakkers Over De Vloer, geproduceerd door Tin Can BV, is vanaf woensdag 23 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron en foto © RTL

Vorig artikelWIN! 2x Cellularline selfiesticks
Volgend artikelSquare Enix viert de herfst met vele Dissidia Final Fantasy Opera Omnia ingame acties