Home Nieuws Gaming Nieuws Square Enix viert de herfst met vele Dissidia Final Fantasy Opera Omnia...

Square Enix viert de herfst met vele Dissidia Final Fantasy Opera Omnia ingame acties

Square Enix Ltd., viert de komst van de herfst met diverse nieuwe promoties voor de populaire mobile-titel DISSIDIA® FINAL FANTASY® OPERA OMNIA™. Met een schat aan nieuwe content om te beleven en vele in-game-beloningen om te verdienen, kunnen zowel nieuwkomers als doorgewinterde spelers deze herfst weer lekker aan de slag met hun favoriete FINAL FANTASY-personages.

Hieronder alle details:

  • Gratis multi-draws: De eerste multi-draw van de Story Draw-banner (beschikbaar tussen nu en 28 oktober) en de eerste multi-draw van de Event-banner (beschikbaar van 14 oktober tot 28 oktober) zijn gratis voor alle spelers.
  • Nieuwe story quests: Spelers kunnen Noel, oorspronkelijk uit FINAL FANTASY XIII-2, aan hun verzamelingen toevoegen door het voltooien van het nieuwe verhalende hoofdstuk ‘Will of the Hunters’.
  • Terugkeer van een tijdelijk personage-evenement: Locke, oorspronkelijk uit FINAL FANTASY VI, keert terug via een tijdelijk personage-evenement dat beschikbaar is van nu tot 28 oktober. Spelers die Locke de vorige keer gemist hebben kunnen hem om deze manier toch nog krijgen. Alle spelers kunnen gems en andere kostbare materialen voor het upgraden van personages krijgen door het voltooien van zijn evenement-quests en tijdelijke missies.

Nieuwe en terugkerende spelers kunnen uitkijken naar de volgende Start-Dash Campaigns die lopen van nu tot 7 november:

  • EX Token Exchange: Spelers kunnen tokens verdienen door het voltooien van speciale Event Missions die dagelijks worden toegevoegd tot 19 oktober. Wie alle 10 tokens heeft verdiend kan ze inwisselen voor één EX-wapen naar keuze van een tijdelijk aanbod met populaire personages als Cloud, Squall, Noctis en anderen.
  • Start-Dash Draw: De eerste multi-draw van deze speciale banner, met 5-sterren-wapens voor Cloud, Lightning en Squall, is gratis voor alle spelers. Nieuwe spelers die na 7 november beginnen, kunnen hun gratis multi-draw uitvoeren binnen zeven dagen na het voltooien van de beginnermissie ‘Equip an ally with a weapon’.
  • Daily Missions: Tijdens de campaign-periode kunnen spelers extra beloningen verdienen, inclusief shards, crystals, clusters en high shards door het voltooien van dagelijkse missies. Alle Cycle Quests leveren ook dubbele beloningen op, terwijl de World of Illusions: Carbuncle’s Treasures worden geopend voor spelers om extra beloningen te verdienen.
  • Mog’s Gym: Deze beginner-vriendelijke functie is verlengd om nieuwe spelers te helpen. Spelers kunnen de basis van de game leren in Mog’ s Gym-quests, daarmee verdienen ze Training Medals die ze kunnen inwisselen voor chocobo tail feathers, higher power orbs, higher guard orbs, shards, crystals, clusters en high shards.

Naast dit alles kunnen spelers tussen nu en 7 november deelnemen aan het in-game Autumn Festival en leuke Trick-or-Treat coöp-quests voltooien voor Artifact Tokens, die spelers kunnen gebruiken om hun personages te upgraden. Tijdens deze periode kunnen spelers Dissidia Points gebruiken om tijdelijk geanimeerde Halloween-stickers te krijgen voor de coöpstand.

DISSIDIA FINAL FANTASY OPERA OMNIA is nu verkrijgbaar in de App Store® voor iPhone en iPad, en op Google Play™ voor Android-apparaten.

Vorig artikelArt Rooijakkers over de vloer bij Ronald Koeman, Krezip, Sergio Herman, Martine Sandifort, Rob Jetten en Frank Lammers
Volgend artikelHip-Hop-sensatie Blueface komt naar Nederland