Home TV Nieuws TV BE Dit zijn de Islanders van ‘Love Island’ binnenkort bij vier en RTL...

Dit zijn de Islanders van ‘Love Island’ binnenkort bij vier en RTL 5

Vanaf maandag 27 mei gaan deze tien Nederlandse en Vlaamse singles op zoek naar ware liefde. De Islanders brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie. De zoektocht naar ware liefde verloopt niet altijd even soepel. De singles moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van de kijkers. Zij bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland. 

Van links naar rechts

Martin (22, Londen)
De 22 jarige Martin is professioneel bokser en model. Martin heeft één grote droom, en dat is om wereldkampioen boksen te worden.
Hoezeer hij zijn tegenstanders in de ring ook verrot slaat, kan niets of niemand hem boos maken. Ondanks dat hij genoeg aandacht krijgt van vrouwen, is Martin nog steeds single en naar eigen zeggen komt dat, omdat hij de ware nog niet heeft ontmoet. Op Love Island hoopt Martin de vrouw van zijn dromen tegen te komen. Veel eisen heeft hij niet, maar een strak gebit en volle lippen kan hij erg waarderen.

Stenn (19, Antwerpen)
De 19 jarige Stenn is nu ongeveer een jaar single. Zijn langste relatie duurde een jaar. Hij valt steeds op brunettes, maar ziet zichzelf eigenlijk later met een blonde vrouw met blauwe ogen, vermits hij wil dat zijn kinderen op hem lijken. Zijn toekomstige vriendin moet een klein beetje kleiner zijn dan hem en mag tattoos hebben. Hij houdt niet van neplippen en een grote kont. Hopelijk heeft Love Island het perfecte totaal
pakket voor Stenn in de aanbieding. Stenn doet graag moeite voor een meisje, want als dat gemakkelijk gaat en hij heeft haar al de eerste nacht in zijn bed, dan denkt hij toch achteraf van: nee, dat is het niet.

Noah (22, Amsterdam)
De 22 jarige single en vlotte babbelaar Noah windt met zijn small talk de vrouwen om zijn vinger. Noah wil graag de man zijn in een relatie. Maar, hij heeft ook een vrouwelijke kant. Zo vindt hij niet erg, om uren te kletsen met een rood wijntje erbij. Op Love Island hoopt Noah de liefde van zijn leven tegen te komen, behalve dat ze van rode wijn moet houden, zoekt hij een vrouw met het liefst: een warm gezicht en een zandloper figuur. Noah staat te trappelen om op Love Island zijn babbel skills in de strijd te gooien.

Matthy (26, Oisterwijk)
Met zijn 1 meter 92, is de 26 jarige Matthy, die ook wel bekend staat als DJ JeMatthy. misschien een grote jongen, maar hij heeft ook een gevoelige kant. Al uit hij deze niet graag. Matthy is nu ruim een half jaar vrijgezel en dat is volgens hem genieten voor gevorderden
geweest. Hij is daar nu wel klaar mee en kan niet wachten op de ware liefde. Op Love Island hoopt hij op een sportieve vrouw met een grote mond. Ze moet wel openstaan voor het dorpsleven, want Matthy is niet van plan om zijn woonplaats Oisterwijk te verlaten. Een voordeel: een huis heeft hij al, dus ze kan zo bij hem intrekken.

Jarne (24, Sint-Truiden)
De 24 jarige app-verkoper Jarne, is blij als de wekker ’s ochtends gaat en hij aan de dag kan beginnen. Jarne profiteert van het leven. Hij is uiteraard op zoek naar de liefde en date graag. Het is de eerste zomer dat hij vrijgezel is. Zijn ideale vrouw is een natuurlijke schone : knap, groot, slank en met lang haar. Qua karakter zoekt hij een fatsoenlijke vrouw die uitdagend, intimiderend, klassevol, zelfzeker en intelligent is.
Ze moet iets te vertellen hebben. Ze moet niet per se gestudeerd hebben maar wel verstandig zijn. Dat gaat vast lukken op Love Island. Jarne kan sorry zeggen, maar dat doet hij niet zo graag.

Lotte (22, Amstelveen)
Deze 22 jarige voormalig prof tennister is naarstig op zoek naar de ware. Door haar topsport bestaan heeft ze domweg geen tijd gehad om een leuke vent aan de haak te slaan. Ze zoekt een man met een strak lijf en een stralende glimlach maar, ze mogen vooral niet arrogant en egocentrisch zijn. Lotte noemt zichzelf een grote flirt en kan niet wachten om dit in te zetten op Love Island. Kom maar door met die mannen! Voor haar mag Love Island best een Love game zijn, maar dan wel eentje met winst.

Kaat (25, Antwerpen)
De 25 jarige studente communicatie Kaat, draagt het hart op de tong. Kaat is het ‘hard- to- get’ -type. Mannen moeten haar versieren en niet andersom. Ze vindt zichzelf ongeduldig en zoekt een man die haar hierin wat kan temperen. Love Island ziet Kaat als een kans die met een reden op haar pad terecht is gekomen. Veel eisen heeft ze niet ,behalve dan, dat een man humor moet hebben en hij moet ook echt
wel een goeie babbel hebben, anders raakt Kaat snel verveeld. Ze is helemaal klaar voor Love Island en de liefde!

Aleksandra (24, Sint-Niklaas)
Aleksandra is momenteel 2 jaar single. En naar eigen zeggen, is ze zwaar op zoek naar de liefde, ook al weet ze, dat zoeken naar de liefde eigenlijk fout is. Hij moet wel met haar moeder overweg kunnen, want zij is bijzonder belangrijk voor deze 24 jarige schone met Pools-Italiaanse roots. Ze mag graag flirten in de nabijheid van mannen en kan goed smooth talk’en. Aleksandra is een fysiek persoon en pakt al snel eens iemand vast, zonder dat dat meer betekent. Verder wil ze graag een grote man maar eindigt ze altijd met een kleine. Haar droomman moet werken zodat ze samen een mooi inkomen hebben en een toekomst kunnen opbouwen. Ze hoopt op Love Island eindelijk de grote man met een leuke job tegen te komen.

Chey (24, Amsterdam)
Professioneel model Chey, reist voor haar werk de hele wereld over, maar als vrijgezel is ze toch wel ongelukkig. Haar liefdesleven? Dat omschrijft ze zelf als ‘alleen’ Qua mannen, zegt de 24 jarige Chey over zichzelf, dat ze echt heel kieskeurig is en daar wil
ze van afstappen. Ze heeft natuurlijk wel zo haar voorkeuren: hij moet sportief zijn, maar té opgepompt daar houdt ze niet van. Het zou ook fijn zijn als hij van appen en facetimen houdt want, Chey is door haar werk, niet vaak thuis op de bank te vinden. Verder is iemand met lelijke tanden en weinig inhoud kansloos voor deze natural beauty. Hopelijk brengt Love Island de ideale man voor Chey.

Sebastiana (23, Aartselaar)
Deze 23 jarige – naar eigen zeggen, extreme betweter, heeft altijd gelijk, ook als dat niet zo is is. Ze is klaar met de bad boys, waar ze tot nu toe altijd op viel.. Hij moet wel macho zijn maar absoluut geen ja knikker want ze wilt wel dat een man haar op haar plaats kan zetten, aan
een ja- knikker heeft ze geen boodschap. Verder heeft ze geen behoefte aan een spierbundel die gaat feesten en vijf andere meisjes heeft.
Ze hoopt dan ook op Love Island eindelijk de ware tegen te komen.

‘Love Island’, vanaf 27 mei, dagelijks om 20.30 uur bij Vier, RTL 5 en Videoland