Home TV Nieuws TV BE Streamz lanceert spraakmakende trailer van ‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop?’

Streamz lanceert spraakmakende trailer van ‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop?’

© Streamz België

Hoe ver zou je gaan in de zoektocht naar perfectie? Dat is de vraag die gesteld wordt in de nieuwe documentairereeks op Streamz. Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie en onderzoek toont aan dat de vraag enkel zal blijven groeien in de komende jaren. De documentaire onderzoekt of de stap om dit soms gevaarlijke traject aan te gaan in deze huidige maatschappij misschien te klein is geworden. Dit aan de hand van getuigenissen van negen jonge vrouwen en mannen en de kennis van drie experten. Bekijk hier de spraakmakende trailer.

n de docu worden 9 jonge vrouwen en mannen gevolgd die hun blik op het huidige schoonheidsideaal en plastische chirurgie geven: DJ en zangeres Anouk Matton, reality ster Yasmine Pieraerds, internationaal model Céline Bourgeois, pornoactrice Jada Sparks, Ex On The Beach deelneemster Imke Roose, kapster Amélie Desmedt, reality ster Diaz Pena Verlez, leerkracht Jelena Topalovic, borstimplantaatpatiënte Liesl en Julie, de moeder van Sharida die in Turkije overleed ten gevolge van haar operatie.

Daarnaast zijn er ook drie experten die hun kijk op de groeiende wereld van plastische chirurgie geven. Dit zijn Professor dr. Blondeel die hoofd plastische chirurgie aan UZ Gent is, psycholoog en seksuoloog Ina Van Ransbeeck en dr. Chelly Maes, expert digitale media en onderzoeker aan KULeuven.

‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop?’ is een productie van Het Konijn in samenwerking met Streamz. De vijfdelige docureeks zal vanaf 12 augustus 2022 te zien zijn op Streamz. Voor interviewaanvragen of visielinks, contacteer onderstaande perscontact.

Bron en foto © Streamz België

Vorig artikelVPRO 3voor12 op Lowlands 2022
Volgend artikelLowlands: Het Kunstprogramma