Home TV Nieuws TV BE Prime Video; BOSCH S6 screener nu beschikbaar

Prime Video; BOSCH S6 screener nu beschikbaar

De serie is gebaseerd op de best verkochte romans van Michael Connelly. Het zesde seizoen van Bosch, de langstlopende serie van Amazon Prime Video, is nu exclusief op Prime Video te zien.

Alles begint wanneer een medisch fysicus wordt geëxecuteerd en het dodelijke radioactieve materiaal dat hij bij zich had wordt vermist. In het tien-episode lange seizoen zes van BOSCH worden de detectives geconfronteerd met een dodelijke bedreiging voor de stad Los Angeles. Harry Bosch bevindt zich midden in een complexe moordzaak, een rommelig federaal onderzoek en een catastrofale dreiging voor Los Angeles – de stad die hij heeft beloofd te dienen en te beschermen. 

De sterren uit de serie zijn Titus Welliver (Lost) als moord detective Harry Bosch, Jamie Hector (The Wire) als detective Jerry Edgar, Amy Aquino (Being Human) als Lt. Grace Billets, Madison Lintz (The Walking Dead) als Maddie Bosch en Lance Reddick (John Wick: Chapter 3 – Parabellum) als Chief Irvin Irving.

BOSCH  wordt geproduceerd door Fabrik Entertainment, een bedrijf van Red Arrow Studios. BOSCH werd ontwikkeld voor televisie door Eric Overmyer (Treme, The Wire, Homicide: Life on the Streets) en wordt geproduceerd door Welliver, Pieter Jan Brugge (Heat, The Insider, The Clearing), Bastin (The 100 Code, American Odyssey, The Comedians), Connelly, Overmyer, Daniel Pyne (Backstabbing For Beginners, Fracture, The Manchurian Candidate), James Baker en Bo Stehmeier. Zoals eerder aangekondigd komt er ook een zevende en laatste seizoen van BOSCH.

Bron © Amazon