Home Games Gears Tactics is nu beschikbaar voor pc

Gears Tactics is nu beschikbaar voor pc

Gears Tactics is een snelle, turn-based strategiegame die zich 12 jaar voor de eerste Gears of War afspeelt. Steden op de planeet Sera beginnen ten prooi te vallen aan een monsterlijke dreiging die uit de grond komt: de Locust-horde. De regering is in totale chaos en een groep overlevenden is de laatste hoop van de mensheid. Je rekruteert als Gabe Diaz nieuwe manschappen, leidt ze op en rust ze uit voor een wanhopige missie: de jacht op Ukkon, de kwaadaardige en meedogenloze leider van het Locust-leger. Je hebt alles tegen, maar je vecht om te overleven en moet koste wat kost de vijand aftroeven in een unieke en tactische strijd. Ervaar de intensiteit van een van de meest geprezen game-saga’s ooit op een spannende nieuwe manier.

Speel Gears Tactics voor 4 mei en ontvang het Thrashball Cole character pack met Augustus Cole als rekruut en de Thrashball Armor-set, compleet met zeldzame vaardigheden.

Als je nieuw bent bij Xbox Game Pass, krijg je je eerste maand Xbox Game Pass Ultimate met alle voordelen van Xbox Live Gold en toegang tot meer dan 100 geweldige games voor console en pc, voor slechts €1.

Bron © Microsoft