Home Nieuws TV Nieuws Paul de Leeuw toert door het land met ‘Busje komt zo’

Paul de Leeuw toert door het land met ‘Busje komt zo’

© BNNVARA / Medialane

In het nieuwe BNNVARA programma ‘Busje komt zo!’ trekt Paul de Leeuw met een enorme touringcar door het land. De bus rijdt van Zeeland tot Limburg, van Castricum tot aan Groningen. De kijkers zijn de routeplanner en bepalen welke haltes hij iedere aflevering aandoet. Zo ontmoet hij de meest uiteenlopende mensen, hoort hij bijzondere verhalen en opent hij deuren die voor anderen gesloten blijven. ‘Busje komt zo!’ is vanaf 4 november elke donderdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Paul: “Na jarenlang programma’s te hebben gemaakt vanuit de studio ga ik nu bij de mensen op bezoek, ik ben zeer enthousiast. De meeste haltes zijn voor mij verrassend; van ontroerend tot de kolder in de kop.”

De touringcar van ‘Busje komt zo!’ wordt bestuurd door Martijn, de jongste touringcarchauffeur van Nederland en Hans Kesting is de live voice-over. Paul reist met dit gezelschap onder andere naar Culemborg, omdat Paul daar zijn langverwachte excuses aan moet bieden. In Helmond brengt hij een zeer verrassend huwelijkscadeau en met Simon Keizer zet hij een straat in Warmond op z’n kop.

‘Busje komt zo!’ is een coproductie van Medialane en BNNVARA.

Bron en foto © BNNVARA / Medialane