Home TV Nieuws TV BE Over De Oceaan is terug bij Play4

Over De Oceaan is terug bij Play4

© Play4

Het is zover! 16 januari gaat het nieuwe seizoen van Over De Oceaan van start op Play4. Voor het tweede seizoen van deze bijzondere realityreeks stappen zes bekende Vlamingen aan boord van een zeiljacht om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te varen.

Ella Leyers, Annelien Coorevits, Elodie Ouedraogo, Gert Verheyen, James Cooke en Jonas Geirnaert zullen vanuit Gran Canaria, zonder zeilervaring en zonder enige hulp van buitenaf, een tocht van meer dan 5000 kilometer afleggen met als eindbestemming het tropische Santa Lucia in de Caraïbische zee.

© Play4

Onder het toeziend oog van kapitein Piet zullen onze zes zeilers non-stop de oceaan trotseren. Dag of nacht, in storm en in stilte, de wind zal alles beslissen. Maar de tocht is deze keer allesbehalve vrij blij vend. De BV’s nemen deel aan de Atlantic Rally For Cruisers, een zeilwedstrij d die al sinds 1986 wordt georganiseerd. Het is de grootste race van zijn soort en telt elk jaar zo’n 250 deelnemers.

Over De Oceaan toont uit welk hout zes onervaren zeilers moeten gesneden zijn om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te steken, maar geeft ook een inkijk in de persoonlijke odyssee die elk bemanningslid zal ervaren op dit bij zonder avontuur.

Over De Oceaan is op maandag 16 januari vanaf 21u te bekijken op Play4 en GoPlay.be

© Play4

Bron en foto © Play4