Home Nieuws Sport Nieuws Thomas van den Belt en Jasper Schendelaar worden‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’...

Thomas van den Belt en Jasper Schendelaar worden
‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ van de 2e periode

© Keuken Kampioen Divisie

De individuele Bronzen Kampioensschilden van de 2e periode zijn verdeeld. Thomas van den Belt (PEC Zwolle) is uitgeroepen tot ‘Beste Speler’ van de 2e periode en zijn teamgenoot Jasper Schendelaar (PEC Zwolle) mag het Bronzen Kampioensschild voor ‘Beste Keeper’ van de 2e periode in ontvangst nemen. De overige individuele prijswinnaars zijn Kian Fitz-Jim van Jong Ajax (Beste Talent) & Maurice Verberne van MVV Maastricht (Beste Trainer). De ‘Topscorer’ wordt vanwege inhaalduels op een later moment bekend gemaakt.

De uitslagen van de verkiezing ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ zijn gebaseerd op stemmen van de trainers en aanvoerders van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs én op stemmen van de supporters. Thomas van den Belt verzamelde de meeste stemmen en is daarmee de winnaar van het Bronzen Kampioensschild voor ‘Beste Speler’. De andere genomineerden deze periode waren Jeredy Hilterman (Almere City FC), Nikolai Laursen (Heracles Almelo) en Samuel Armenteros (Heracles Almelo).

Ook Jasper Schendelaar van PEC Zwolle mag een Bronzen Kampioensschild in ontvangst nemen. Hij wist de concurrentie achter zich te laten, bestaande uit Romain Matthys (MVV Maastricht), Ennio van der Gouw (VVV-Venlo) & Sem Westerveld (Jong AZ).

Naast de eretitels ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ zijn er ook Bronzen Kampioensschilden te verdelen in de categorie ‘Beste Talent’. Kian Fitz-Jim van Jong Ajax is op basis van zijn prestaties in deze periode door trainers en aanvoerders verkozen tot het ‘Beste Talent’ van de 2e periode. De middenvelder, die afgelopen weekend zijn debuut mocht maken in het eerste elftal, maakte de meeste indruk en daarom ontvangt hij het Bronzen Kampioensschild voor ‘Beste Talent’

MVV Maastricht pakt het Bronzen Kampioensschild voor ‘Beste Trainer’. Deze behoort toe aan Maurice Verberne. De oud-speler was eerder al assistent bij De Sterrendragers. Het Bronzen Kampioensschild voor de ‘Topscorer’ wordt op een later moment uitgereikt omdat er
nog zes clubs (TOP Oss, Jong AZ, MVV Maastricht, Telstar, PEC Zwolle & Roda JC) hun duel moeten inhalen.

Alle kampioensschilden worden binnenkort aan de winnaars uitgereikt.

Bron en foto © Keuken Kampioen Divisie

Vorig artikelKassa geeft in nieuw seizoen ‘de werkende armen’ een gezicht
Volgend artikelOver De Oceaan is terug bij Play4
Ik ben de eigenaar van Planetzone