Home TV Nieuws TV BE Opnames van Hilly Skate gestart

Opnames van Hilly Skate gestart

© VRT/ Ketnet

Ketnet is gestart met de opnames van een gloednieuwe fictiereeks Hilly Skate. De reeks die draait om de skatescene zal later dit najaar te zien zijn op Ketnet en op VRT MAX. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Nona ’t Jolle (Hilly), Amaryll Crott (Diede), Josselin Blakime (Ayo) en Ilian Benamor (Otis).

“We zijn met Ketnet altijd op zoek naar verhalen en arena’s die tot de verbeelding van kinderen spreken. Met Hilly Skate duiken we in de skatescene en maken we kennis met een paar nieuwe personages die in het hart van de Ketnetters zullen kruipen.  Met jong talent en zoals alles bij Ketnet gemaakt om digitaal te leven.” Annemie Gulickx, Netmanager Ketnet

Het verhaal

Hilly is bijna dagelijks met haar beste vrienden Otis, Ayo en Diede te vinden aan het skateplein. Door een wedstrijd wordt Hilly geselecteerd om bij een proskateteam te gaan. Een droom die uitkomt. Maar al snel vormen zich wat barsten. Want Hilly moet zich een andere stijl aanmeten en ziet haar vrienden nog amper.

Zoektocht naar straffe muziek

VRT en De Mensen werken samen met VI.BE (steunpunt voor artiest en muzieksector) om nieuw talent een kans te geven in de soundtrack van Hilly Skate. Via VI.BE platform, hét grootste online kansenplatform van Vlaanderen, helpt VI.BE jonge bands, dj’s en producers in hun zoektocht naar speelkansen, airplay, recensies en wedstrijden. 

Hilly Skate is een programma van De Mensen voor Ketnet en zal later dit najaar te zien zijn op Ketnet.

Vorig artikel[Video] Talenten van AZ flikken het: Winnen van Youth League!
Volgend artikelSamsung Soundbar al negen jaar lang nummer één in wereldwijde verkoop