Home Nieuws TV Nieuws Nieuwe talkshow Khalid & Sophie, eerste uitzending met Sophie

Nieuwe talkshow Khalid & Sophie, eerste uitzending met Sophie

foto: annemieke van der togt

Khalid Kasem en Sophie Hilbrand presenteren vanaf vandaag, om en om, de talkshow Khalid & Sophie, iedere werkdag rond 19.00 uur bij BNNVARA op NPO1. 

Sophie Hilbrand trapt vanavond af: ‘Het is een eer om met Khalid de talkshowtraditie op dit slot te mogen voortzetten. Samen met de redactie hebben we al veel mooie verhalen verzameld waar wij naar uitkijken en waar we ons over kunnen verwonderen. Ik verheug me op de rijkheid daarvan, van de muziek van Wende en de prestaties van Louis van Gaal tot burgers die in de knel komen door bestuurders in Den Haag – of zoals vanavond jongeren die maar niet van de anabolen kunnen afblijven. Ik kijk heel erg uit naar al deze gesprekken.’

Dinsdag is de beurt aan Khalid Kasem, hij debuteert met een uitgebreid gesprek over Peter R. de Vries. Zoon Royce de Vries vertelt voor het eerst over het verlies van zijn vader en hoe hij de afgelopen periode heeft beleefd. Berthie Verstappen, moeder van Nicky Verstappen, deelt wat Peter voor haar familie heeft betekend sinds hij in 1998 hun vertrouwenspersoon en beschermheer werd. In Maastricht vindt dinsdagavond een stille tocht plaats in naam van Tanja Groen, die precies 28 jaar geleden verdween. Kelly de Vries houdt hier namens haar vader een toespraak, die in de uitzending te zien zal zijn.

Bron © BNNVARA Foto © Annemieke van der Togt