Home TV Nieuws TV BE Niels Destadsbader, Wat Als? en feelgoodfilms sluiten het jaar af bij VTM

Niels Destadsbader, Wat Als? en feelgoodfilms sluiten het jaar af bij VTM

VTM, Q2, Vitaya en CAZ beloven er gezellige feestdagen van te maken om het jaar mooi af te sluiten. Dat doet VTM met de Sportpaleis-concerten van Niels Destadsbader en Rode Neuzen Dag XL, de eindejaarsspecial van Wat Als? en heel wat filmtoppers. Dimitri Vegas & Like Mike bouwen een feestje bij Q2, CAZ brengt de BBC-reeks van Peaky Blinders-maker Steven Knight en Vitaya verwarmt de kijkers met kerstfilms.

2020 start met Niels Destadsbader en Eindejaarsspecial van Wat Als?

VTM telt op oudejaarsavond (31/12) af naar het nieuwe jaar met het concertBoven de Wolken van Niels Destadsbader, dat afgelopen weekend 54.000 mensen naar het Sportpaleis trok. De zender trakteert de kijkers op de mooiste momenten uit de show. Na middernacht is er nog meer muziek met de beste momenten van Rode Neuzen Dag XL 2019, de grote slotshow van de goeddoelactie in het Sportpaleis met Koen Wauters, Jonas Van Geel en heel wat muzikale gasten

Wat als Jezus een lastige puber was? Wat als Kerstfeesten een ziekte waren? En wat als de Sint écht van Spanje was? Het nieuwe jaar wordt ingezet met de Wat Als? Eindejaarsspecial (1/1). De speciale uitzending van productiehuis Shelter zoemt in op de feestelijke periode tussen Sinterklaas en Drie Koningen. In de eindejaarsspecial zijn o.a. Bruno Vanden Broecke, Koen De Graeve, Ruth Beeckmans, Ben Segers, Barbara Sarafian, Jeroen Perceval, Janne Desmet, Nico Sturm en Charlotte Timmers te zien

VTM trakteert de kijkers op enkele tv-premières in de kerstperiode, waaronder de musicalfilm The Greatest Showman (27/12) en Beauty & the Beast (29/12). Die laatste zal gebracht worden naar aanleiding van een Disney-dag bij VTM, waarop ook de originele versie van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen uit 1937 wordt getoond. Op kerstavond (24/12) wordt dé kerstklassieker Home Alone uitgezonden, gevolgd door het kerstsprookje Miracle On 34th Street. Julie Andrews maakt haar jaarlijkse rentree met de musicalklassieker The Sound of Music (22/12). Op oudejaarsavond (31/12) is Home Alone 2 te zien bij VTM.Dimitri Vegas & Like Mike zetten 2020 feestelijk in bij Q2

Voor wie een dosis humor wil tijdens de feestdagen brengt Q2 drie zaterdagen op rij tv-premières van kerstkomedies: The Night Before (14/12), Daddy’s Home 2 (21/12) en Bad Moms 2 (28/12). Op kerstdag (25/12) zorgt Wouter Deprez voor vertier met de tv-première van zijn comedyshow Levend en Vers.

Op oudejaarsavond wordt het jaar goed ingezet met om middernacht de Tomorrowland 2019-show van Dimitri Vegas & Like Mike. Nadien volgt om 01.10 hun Sportpaleis-show Garden of Madness 2018.

Minireeks ‘A Christmas Carol’ met Peaky Blinders-randje bij CAZ

Op maandag 23 december is de driedelige BBC-reeks A Christmas Carol te zien bij CAZ. De minireeks is geschreven door Peaky Blinders-maker Steven Knight en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Dickens uit 1843. Het vertelt het verhaal van de verbitterde Ebenezer Scrooge (gespeeld door Guy Pearce) die Kerstmis en alles daarrond veracht.

Op kerstavond en -dag brengt CAZ ook kerstspecials van de Britse komediereeksen ‘Allo ‘Allo! (24/12 en 25/12) en Blackadder (24/12).

Een maand lang kerstfilms bij Vitaya

Vitaya brengt de kijkers al enkele dagen volop in kerststemming en dat nog een hele maand lang. Elke dag, behalve op dinsdag en zondag, is er een kerstfilm te zien op de zender.

Deze tvzenders zijn ook online LIVE te bekijken!