Home TV Nieuws TV BE Nicolas Caeyers haalt legendarisch programma ‘We Like To Party’ van onder het...

Nicolas Caeyers haalt legendarisch programma ‘We Like To Party’ van onder het stof

©DPG Media

Party? We like to party!” De muziek mag weer op luid, de mondmaskers uit en de dansbenen mogen officieel losgegooid worden. Na maanden stilstand komt het nachtleven eindelijk terug op gang. Reden genoeg om het iconische programma ‘We Like To Party’ van onder het stof te halen. Host Nicolas Caeyers duikt het nachtleven in en komt terug met hilarische, originele en herkenbare feestreportages die vanaf dinsdag 22 februari elke week exclusief te bekijken zijn via VTM GO. Nicolas trekt naar de leukste party’s in Vlaanderen waar hij de sfeer opsnuift, grappige babbels doet met de nachtbrakers en feestend Vlaanderen onderwerpt aan de tofste, gekste en meest hilarische opdrachten.

Nicolas Caeyers: “Toen ik de vraag kreeg om We Like To Party te presenteren dacht ik, waarom ook niet?! Nu we eindelijk terug mogen dansen en feesten ben ik wel eens benieuwd hoe uitgelaten de feestmakers precies zijn. Ik ken het programma van vroeger maar ik ga er wel mijn eigen draai aan geven. Het wordt een mix van droge humor, interessante verhalen en de retro-look en feel van vroeger. Regi heeft trouwens de legendarische jingles voor het programma destijds gemaakt en is die speciaal voor ons opnieuw gaan opzoeken. Party people here I come!”
Van ‘Wat is de kans’, tot een ‘blind date’ en ‘confession van de week’

De komende weken schuimt Nicolas verschillende feestplekken in Vlaanderen af. In de terugkerende rubriek ‘Wat is de kans’ worden twee vrienden uitgedaagd om een challenge te bedenken. Als ze nadien hetzelfde cijfer tussen 1 en 5 kiezen, hebben ze prijs en moeten ze de zelfbedachte challenge ook effectief uitvoeren. Daarnaast gaat Nicolas elke week op zoek naar drie vrijwilligers die met een papieren zak over hun hoofd hun beste openingszin willen bovenhalen om iemand te verleiden. Ontaarden deze blind dates in vurige avondjes? Tot slot probeert Nicolas enkele ‘confessions’ voor de camera los te weken bij de partyanimals die hij ontmoet. Welke gênante verhalen en geheimen komen daar bovendrijven?

In de eerste aflevering van ‘We Like To Party’, nu dinsdag 22 februari om 18u00 op VTM GO, zet Nicolas meteen de toon. Hij trekt naar de iconische studentenbuurt in de Gentse Overpoortstraat en gaat ook in het centrum van Leuven een ‘pintje pakken’. Vanaf 3 maart is er elke donderdag om 18u00 een nieuwe aflevering te zien op VTM GO.

Bron en foto: ©DPG Media