Home TV Nieuws TV BE Netflix lanceert de first look images van Jupiter’s Legacy met Josh...

[video] Netflix lanceert de first look images van Jupiter’s Legacy met Josh Duhamel

De officiële ‘first look’ van Jupiter’s Legacy toont de transitie van de schetsen van Frank Quitely, de tekenaar van de comics, naar de eerste beelden van de nieuwe epische dramaserie Jupiter’s Legacy. De serie is vanaf 7 mei exclusief beschikbaar op Netflix.

In de eerste beelden maken we kennis met de gevaarlijkste schurk aller tijden: Blackstar. We ontmoeten ook Hutch (Ian Quinlan), de zoon van een van de bekendste villains ter wereld en Chloe Sampson (Elena Kampouris), dochter van ‘s werelds grootste superhelden. Sheldon Sampson (Josh Duhamel) wordt ook samen met zijn zoon, Brandon Sampson (Andrew Horton) onthuld.  Tenslotte wordt de eerste generatie superhelden Lady Liberty/Grace Sampson (Leslie Bibb), The Utopian/Sheldon Sampson (Duhamel) en Brainwave/Walter Sampson (Ben Daniels) geïntroduceerd.  

Over Jupiter’s Legacy

De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving en de druk die zij zichzelf opleggen.

De cast van de serie bestaat onder meer uit Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris,  Andrew Horton, Mike Wade en Matt Lanter.   

Vanaf 7 mei wereldwijd beschikbaar op Netflix

Bron © Netflix

Vorig artikel[video] Jett Rebel eert alle moeders met nieuw nummer voor Mauritshuis
Volgend artikelDeelnemersveld De Verraders compleet; Wie overleeft de nacht in dit bloedstollende en meeslepende avontuur?
Ik ben de eigenaar van Planetzone