Home Nieuws TV Nieuws Naar bed, week 3: De gesprekken lopen anders dan verwacht

Naar bed, week 3: De gesprekken lopen anders dan verwacht

©VPRO

Met vlinders in de buik, misselijk van jaloezie, vermoeid van de sleur, op zoek naar spanning of boos om de kleinste dingen… Stellen bespreken in Naar bed hun relatie vanuit de meest intieme plek van het huis. Iedere week glijden we mee tussen de lakens van een aantal koppels, om zo een kijkje te krijgen in hun relatie. Deze week staat in het teken van samenleven, polyamorie en latten. 

De gesprekken lopen in deze week anders dan verwacht. Jeannette en Exsell ontdekken na 58 jaar samenleven toch weer nieuwe dingen over elkaar. Voor Carson is een ding zeker, polyamorie is dé relatievorm voor hen en Sam, maar een nieuwe liefde zet de verhoudingen toch op scherp. Myke en Leslie verwachten een kindje, ondanks het feit dat Leslie er gewoontes op nahoudt waar Myke faliekant op tegen is. Wil Ron toch liever latten met Marout en trouwden Ger en Joke niet uit liefde maar gewoon omdat het zo ging in die tijd?

In Naar bed vertellen stellen vanuit hun bed tot in detail over hun relatie en de kwaliteit daarvan. Iedere aflevering zijn steeds weer verschillende paren – oud, jong, monogaam, polyamoreus, veertig jaar getrouwd of net verkering – openhartig over het nodige ‘onderhoud’ aan hun relatie. Hoe doen ze dat eigenlijk allemaal? Het hebben én houden van een relatie.

Naar bed, in de week van maandag 7 februari, 21.45/21.55 uur, VPRO, NPO 3

Bron en foto: ©VPRO