Home TV Nieuws TV BE Meghan Markle vertelt verhaal Disneynature’s Elephant op Disney+

Meghan Markle vertelt verhaal Disneynature’s Elephant op Disney+

Op 3 april verschijnt de nieuwe Disneynature-film Elephant op Disney+ in Nederland. Niemand minder dan Meghan Markle, Hertogin van Sussex, spreekt het verhaal in over de Afrikaanse olifant Shani en haar zoon Jomo. Zij maken met hun kudde een prachtige reis van honderden kilometers lang door de uitgestrekte Kalahari-woestijn. In april staat Disney+ in het teken van Earth Day met nog veel meer filmtitels van Disneynature en National Geographic.
Naast Elephant is ook Disneynature’s Dolphins Reef vanaf 3 april te zien op Dinsey+. Deze intrigerende films zullen toetreden tot een prachtige verzameling van dieren- en natuurfilms, waaronder National Geographic’s America's National Parks, Wild Yellowstone, The Flood, JANE, Before the Flood, Planet of the Birds, Sea of ​​Hope: America's Underwater Treasures, Kingdom of the White Wolf, Tree Climbing Lions, Hostile Planet en Wild Russia.
Ter ere van de premiere van Elephant op Disney+ steunen Disneynature en Disney Conservation Fund het doel ‘Elephants Without Borders’. De organisatie van Elephants Without Borders werkt aan manieren om de olifanten in Botswana te beschermen door human-wildlife conflicten te verminderen. Dit willen ze bereiken door onderwijs aan te bieden aan de bevolking, economische ontwikkelingen te stimuleren en oplossingen te vinden om de olifanten zoveel mogelijk bij de mensen vandaan te houden. Verder willen ze de gemeenschappen tools geven om hun bezittingen te beschermen wanneer er olifanten in de buurt komen. 

Over Disney+
Disney + is het streaming platform voor films en series van Disney, Disney·Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, en nog veel meer. Disney + is beschikbaar op elke internet-aangesloten scherm en biedt reclamevrij streamen met een verscheidenheid van originele speelfilms, documentaires, live-actions, animatie-series en short movies. Naast volledige toegang tot Disney’s ongelooflijk grote bibliotheek aan films en televisie-entertainment is de service ook het exclusieve streaming huis voor de nieuwste releases van The Walt Disney Studios.