Home Nieuws TV Nieuws Khalid & Sophie zijn terug op BNNVARA

Khalid & Sophie zijn terug op BNNVARA

©Annemieke van der Togt

Sophie Hilbrand en Khalid Kasem maken zich op voor het nieuwe seizoen van ‘Khalid & Sophie’. Vanuit de gloednieuwe studio in Hilversum presenteren zij opnieuw om en om de dagelijkse talkshow. Afwisselend voeren Khalid en Sophie het gesprek van de dag met de nodige smaakmakers uit de politiek, sport, cultuur, muziek en entertainment, maar hebben ze het ook over de onderwerpen die hen persoonlijk aan het hart gaan en waar zij zich over verwonderen. ‘Khalid & Sophie’ is vanaf maandag 21 maart iedere werkdag om 19.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Khalid: ‘Het nieuwe seizoen Khalid & Sophie kan voor mij niet snel genoeg beginnen. De dagelijkse realiteit vraagt veel van onze aandacht, tegelijkertijd zijn we naarstig op zoek naar hoopgevende en inspirerende verhalen.’

Sophie: “Ik heb er heel veel zin in. De actualiteit van vandaag is natuurlijk allesbehalve vrolijk. Daar zullen we veel aandacht aan besteden. Maar waar het past zullen we ook zeker de vrolijkheid niet schuwen omdat we, geprogrammeerd na EenVandaag en voor Het Journaal, denken dat we onze kijkers daar ook een plezier mee doen.”

Bron: ©BNNVARA, foto: ©Annemiek van der Togt