Home TV Nieuws TV BE Jaimie Vaes voert openhartig gesprek met vader in Jaimie: In The Vaes...

Jaimie Vaes voert openhartig gesprek met vader in Jaimie: In The Vaes Lane, elke vrijdag te zien op discovery+

© Discovery+

Jaimie Vaes reist verder met goede vrienden Koen en Estelle door het tropische Bali. Het drietal heeft een geëmotioneerd gesprek over de zware periode die Koen achter de rug heeft, Jaimie en haar vader praten openhartig over wat hij nou precies van de relatie vond met haar ex en Estelle krijgt een zeer grondige rituele reiniging. De nieuwe aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf vrijdag te zien op discovery+

Vader van Jaimie vertelt openhartig hoe hij over relatie dacht

Na een aantal jaar kan Jaimie eindelijk weer haar vader opzoeken in Bali. Tijdens een openhartig gesprek op het strand vertelt haar vader dat hij eigenlijk altijd al hoopte dat Jaimie’s relatie voorbij zou gaan. 

Estelle wordt grondig ritueel gereinigd 

Tijd voor een spirituele ervaring in Bali. Jaimie, Koen en Estelle laten zich ritueel reinigen, alleen wordt er bij Estelle wel extra grondig gereinigd…

Koen: ‘het was een zware periode in Zuid-Afrika, ik haatte mezelf” 

Tijdens het ontbijt in Bali bespreken de drie vrienden de zware periode die Koen achter de rug heeft en hoe zijn weg naar herstel verloopt. 

Jaimie tegen Estelle: ‘Ik ken niemand die zoveel en vies eet als jij’ 

Zoals zovelen vraagt ook Jaimie zich af hoe Estelle toch haar ranke figuurtje blijft behouden, vooral haar niet al te gezonde eetgewoontes op Bali zetten hier de nodige vraagtekens bij. 

Bron en foto © Discovery+

Vorig artikel[Video] André van Duin, Danny Vera, Typhoon e.a. in ‘Matthijs gaat door in Concert’
Volgend artikelCasio brengt volledig metalen G-SHOCK-horloge uit met achthoekige bezel