Home TV Nieuws TV BE Gerard Joling, Famke Louise en Jörgen Raymann bevestigd voor de Comedy Central...

Gerard Joling, Famke Louise en Jörgen Raymann bevestigd voor de Comedy Central Roast: Kater van 2020

Comedy Central pakt dit jaar groots uit met de Comedy Central Roast: Kater van 2020! Gerard Joling, Famke Louise en Jörgen Raymann zijn vandaag bevestigd als de eerste namen van de comedyshow waarin wordt teruggeblikt op het gruweljaar 2020. De pre-show zal dit jaar worden gepresenteerd door Mert Ugurdiken, beter bekend als YouTube-fenomeen Mertabi. De Comedy Central Roast: Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central in Nederland en België.

2020 was een jaar waar we nog een flinke kater aan zullen overhouden: van lockdowns, geannuleerde evenementen en eenzame verjaardagsfeestjes tot complottheorieën, afgelaste vakanties, faillissementen en veel meer. Hoewel er ook een streep ging door de jaarlijkse Roast traditie, liet Comedy Central het hier niet bij zitten en kondigde de Kater van 2020 aan. Vandaag werd bekend dat onder andere Gerard Joling, Famke Louise en Jörgen Raymann hun COVID-kater met ons zullen delen tijdens de comedyshow.  Gerard Joling en Famke Louise zullen in de Comedy Central Roast: Kater van 2020 zichzelf spelen in verschillende sketches van de show. Jörgen Raymann is bevestigd als de eerste comedian die zal terugblikken op alle bijzondere gebeurtenissen van 2020. 

Toen was The Roast heel gewoon!

Acteur en comedian Mert Ugurdiken, beter bekend als YouTube-fenomeen Mertabi, zal op 1 januari voorafgaand aan de Comedy Central Roast: Kater van 2020 het beste van de afgelopen Roasts van onder andere Gordon, Giel Beelen en Ali B op een rijtje zetten. Kan je niet wachten tot 1 januari? Dan kan je vanaf deze week iedere donderdagmiddag om 16:00 uur via het Youtube-kanaal van Comedy Central alvast genieten van de hardste, goorste en meest hilarische grappen van de afgelopen vier jaar in ‘Toen was The Roast heel gewoon!’. 

De Comedy Central Roast: Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central in Nederland en België.  In aanloop naar de show zendt Comedy Central iedere maandag- en vrijdagavond een Roast uit van onder andere Giel Beelen, James Franco, Donald Trump, Ali B, Alec Baldwin en Bruce Willis.

Over de Comedy Central Roast: Kater van 2020

In de Comedy Central Roast: Kater van 2020 blikken vijf comedians uit Nederland en België terug op alle grootse, dramatische en herkenbare gebeurtenissen van het afgelopen jaar. De hilarische scènes worden afgewisseld met een serie sketches uitgevoerd door een flink aantal BN’ers die ons op een geestige, vlijmscherpe en soms inktzwarte manier meenemen in hun persoonlijke kater van 2020. Het jaar waarin het leven voor werkelijk iedereen totaal overhoop werd gegooid, biedt nou eenmaal voldoende munitie voor ijzersterke comedy

Bron © ViacomCBS Comedy Central

Vorig artikelLeer thuis boksbewegingen met de virtuele trainers van Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise.
Volgend artikelNóg dunner, lichter en krachtiger: vernieuwde ASUS ZenBooks zijn nu verkrijgbaar in Nederland
Ik ben de eigenaar van Planetzone