Home Games Leer thuis boksbewegingen met de virtuele trainers van Fitness Boxing 2: Rhythm...

Leer thuis boksbewegingen met de virtuele trainers van Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise.

Maak je jabs, uppercuts en ontwijkende bewegingen op de maat van twintig pophits en drie originele tracks in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise. Deze sportieve titel is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen hun dagelijkse boksroutine beginnen in de Daily Exercise-stand voor een snelle workout, of hun eigen sessie samenstellen in de Free Training-stand. Vrienden en gezinsleden kunnen ook samen trainen, waarbij beide spelers elk één Joy-Con gebruiken. Bekijk de nieuwe Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise – Nu verkrijgbaar!-trailer voor een overzicht van wat de game heeft te bieden.

De zes originele instructeurs uit de eerste Fitness Boxing-game zijn terug, en ze krijgen versterking van drie nieuwe coaches: Karen, Hiro en Janice. Deze virtuele trainers bieden spelers hulp en ondersteuning tijdens hun workoutsessies. Door fitnessoefeningen te voltooien kunnen spelers aanpassingopties vrijspelen voor elke trainer, zoals kledingstukken, accessoires en meer.

Bezitters van Fitness Boxing kunnen hun gegevens overzetten naar Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise om in die game hun training te vervolgen. Spelers kunnen zelf hun fitnessdoelen instellen, terwijl de kalender diverse gegevens bijhoudt, zoals de dagelijks verbrande calorieën en de hoeveelheid uitgevoerde stoten. Voor wie het wel eens wil proberen, is er in de Nintendo eShop een gratis demo te downloaden.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Daag jezelf uit met een dagelijkse workoutsessie, solo of met een vriend, en leer nieuwe boksbewegingen op de maat van twintig pophits en drie originele tracks.

Bron © Nintendo

Vorig artikelSC Heerenveen presenteert Siem de Jong
Volgend artikelGerard Joling, Famke Louise en Jörgen Raymann bevestigd voor de Comedy Central Roast: Kater van 2020