Home Nieuws TV Nieuws Friends: The Reunion exclusief te zien op SBS6, Play 4 en Streamz

Friends: The Reunion exclusief te zien op SBS6, Play 4 en Streamz

De grote schare fans van de hitserie Friends kan binnenkort zijn hart ophalen. Vrijdag 28 mei a.s. om 20.30 uur is Friends: The Reunion in Nederland exclusief te zien op SBS6. En in België op 1 juni om 20.35 uur op Play 4 en Streamz Na maar liefst 17 jaar komen in deze langverwachte eenmalige reüniespecial de sterren Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry voor het eerst weer bij elkaar. In de oorspronkelijke studio van Friends blikken zij terug op de periode waarin deze sitcom over de zes New Yorkse vrienden immens populair was. Ook zijn er gastoptredens van onder andere David Beckham, Justin Bieber, Lady Gaga, Kit Harington, Tom Selleck en Reese Witherspoon. 

© SBS Belgium

Friends is een Amerikaanse televisieserie gemaakt door David Crane en Marta Kauffman, oorspronkelijk uitgezonden door NBC en geproduceerd door Warner Bros. Television en Bright/Kauffman/Crane Productions. In de Verenigde Staten kwam de eerste aflevering, The One Where Monica Gets A Roommate, beter bekend als The One Where It All Began, op 22 september 1994 op de televisie. De laatste aflevering, The Last One, werd in de Verenigde Staten op 6 mei 2004 uitgezonden.

Uitzending NL: vrijdag 28 mei, exclusief om 20.30 uur op SBS6.   Bekijk hieronder de SBS6 trailer van Friends: The Reunion

Uitzending BE: dinsdag 1 juni, exclusief om 20.35 uur op Play 4 en Streamz.  

Bron © Talpa Network / SBS Belgium Foto © Print video

Vorig artikelKBVB lanceert gloednieuwe #DEVILTIME song
Volgend artikelWarner Bros komt met Operation Mincemeat vanaf 6 januari 2022 in de Nederlandse bioscoop
Ik ben de eigenaar van Planetzone