Home Nieuws TV Nieuws FOX HIGHLIGHTS | MEI

FOX HIGHLIGHTS | MEI

NIEUW SEIZOEN
WAR OF THE WORLDS S2

In het eerste seizoen van War of the Worlds hebben buitenaardse wezens de mensheid bijna uitgeroeid, met slechts een handvol mensen die vochten om te overleven. Seizoen twee van War of the Worlds gooit het leven van de personages nogmaals overhoop, wanneer zij ontdekken dat de indringers mogelijk van menselijke aard kunnen zijn. Er wacht hen een spannende strijd om de planeet terug te veroveren. Voor sommigen zal de pure wanhoop om te overleven hen doen overwegen één van hun eigen mensen op te offeren.

Vanaf 20 mei, elke donderdag een dubbele aflevering vanaf 21.00 uur op FOX. 
Voorafgaand aan S2: herhaling van S1 vanaf donderdag 22 april een dubbele aflevering vanaf 21.00 uur op FOX. 

NIEUWE SERIE
INTELLIGENCE

David Schwimmer keert terug in zijn eerste komedisch hoofdrol sinds Friends met deze scherpe en bijtijdse komedie van schrijver en co-ster Nick Mohammed. Intelligence neemt ons mee naar de uiterst geheime gangen van het belangrijkste spionagecentrum van Groot-Brittannië – Government Communications Headquarters (GCHQ) – waar een knap team van analisten, codeurs en hackers aan de frontlinie vecht tegen de dodelijke dreiging van cyberterreur. Wanneer Jerry (David Schwimmer), een onbezonnen mannelijke NSA-agent, aan GCHQ wordt toegewezen om het team te ‘helpen’ met zijn unieke inzichten, begint hij al snel protocollen te doorbreken. Fris, eigenzinnig en hysterisch grappig, schijnt Intelligence licht op het mysterieuze, briljante personeel dat in de schaduw werkt om ons veilig te houden, om vervolgens te onthullen dat ze net zo bizar, in de war en incompetent zijn als de rest van ons.

Vanaf 25 mei, elke dinsdag een dubbele aflevering vanaf 22.00 uur op FOX

MARATHON
THE WALKING DEAD S7 & S8

Dead, met elke zondagavond vier afleveringen. Beleef of herbeleef het spectaculaire verhaal van Rick Grimes en zijn groep van overlevenden. Na de verwoestende, wereldwijde zombie Apocalyps reist een groep overlevenden onder leiding van Rick Grimes (Andrew Lincoln) rond op zoek naar een veilig thuis. Gedurende de heftige en constante strijd om hordes zombies te weren, moeten ze ook vrezen voor andere groepen overlevenden die alles doen wat nodig is om te overleven. Wat volgt is een loodzware tocht die lichamelijk, maar vooral ook geestelijk grote gevolgen heeft en haar tol eist.

Elke zondag, een marathon van 4 afleveringen vanaf 20.05 uur op FOX. 

NIEUW SEIZOEN
CHICAGO MED S6

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Chicago Med moet het voltallige personeel zich aanpassen aan het nieuwe normaal van de pandemie. Dr Choi, dr Lanik en April vechten aan de frontlinie voor de vele patiënten die besmet zijn geraakt door COVID-19.

Uitvoerend producent Dick Wolf levert het nieuwste deel van de meeslepende franchise uit Chicago dat zich focust op een emotionele rit door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van de stad en het moedige team van artsen, verpleegsters en personeel. Terwijl zij paden kruisen met bekende gezichten uit Chicago P.D. en Chicago Fire, behandelt dit derde team van Chicago-helden zaken die zijn geïnspireerd door actuele gebeurtenissen. Daarnaast komen vurige relaties tot stand in de bloedstollende waanzin van de eerste hulp. Chicago Med sterren zijn

Oliver Platt, S. Epatha Merkerson, Yaya DaCosta, Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Colin Donnell, Brian Tee en Rachel DiPillo.Vanaf 25 mei, elke dinsdag een nieuwe aflevering vanaf 20.10 uur met aansluitend Chicago P.D. S8 op FOX. 

NIEUW SEIZOEN
CHICAGO P.D. S8

Van de Emmy-winnende producer Dick Wolf en het team achter Chicago Fire komt Chicago P.D., een aangrijpend politiedrama over degenen die alles op het spel zetten om te dienen en te beschermen. District 21 van de politie van Chicago bestaat uit twee duidelijk verschillende groepen: de agenten met een uniform die patrouilleren en straatcriminaliteit aanpakken en de inlichtingeneenheid, het team dat de belangrijkste misdrijven van de stad bestrijdt, zoals georganiseerde misdaad en drugshandel en spraakmakende moorden. Aan het hoofd van het inlichtingenteam staat Sergeant Hank Voight (Jason Beghe), een man die er niet voor terugdeinst om gerechtigheid na te streven. Hij is veeleisend en taai en alleen degenen die dit aankunnen zullen overleven onder het bevel van Voight. Ondanks een moeilijke geschiedenis met zijn baas, heeft rechercheur Antonio Dawson (Jon Seda) ambities om de eenheid te leiden. Als dat betekent dat hij elke dag tegen Voight moet vechten, zal hij volhouden. Voor de straatagenten die dromen om door te stromen tot de elite-crew, is “life on the job” een dagelijkse uitdaging.

Vanaf 25 mei, elke dinsdag een nieuwe aflevering vanaf 21.05 uur op FOX. 

WAT JE OOK NIET MAG MISSEN

NIEUWE AFLEVERINGEN
THE RESIDENT S4

The Resident is een aangrijpende ziekenhuis-serie, met o.a. Matt Czuchry (Gilmore Girls) en Emily VanCamp (Captain America). Deze hit-serie biedt een verrassende kijk op de medische wereld en laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. The Resident volgt een groep artsen in het Chastain Memorial Hospital die dagelijks, ondanks hun persoonlijke en professionele uitdagingen, blijven vechten voor hun patiënten.

Elke dinsdag, een nieuwe aflevering om 20.10 uur op FOX.

NIEUWE AFLEVERINGEN
9-1-1 S4

In seizoen vier van 9-1-1 krijgen we wederom een intense en emotionele kijk in de dynamische wereld van de hulpdiensten. Als de meldkamer een bericht binnen krijgt, komt de brandweer, politie of ambulancedienst in actie. 

De Hollywood Reservoir Dam breekt en de 118 moet in actie komen wanneer een modderstroom massale chaos veroorzaakt en een wereldberoemd monument bedreigt. Ondertussen is Athena vastbesloten om haar fysieke en emotionele verwondingen achter zich te laten en weer actief te worden. Buck onthult een schokkend familiegeheim.

Met ook dit seizoen een sterrencast bestaande uit

Angela Bassett, Jennifer Love Hewitt en Peter Krause.Elke woensdag, een nieuwe aflevering om 20.35 uur op FOX.

NIEUWE AFLEVERINGEN
9-1-1 LONE STAR S2

9-1-1 Lonestar is de succesvolle spin-off van 9-1-1, met Rob Lowe als Owen in de hoofdrol. In het tweede seizoen verwelkomt de 126 de nieuwe paramedicus-kapitein Tommy Vega (Gina Torres) bij de bemanning. Tommy was aan de top van haar carrière toen ze acht jaar geleden haar uniform ophing om haar tweelingdochters groot te brengen. Wanneer het restaurant van haar man ten onder gaat als gevolg van de verwoesting van de pandemie, heeft ze geen andere keus dan opnieuw aan het werk te gaan om haar gezin te onderhouden. Hoewel het haar hart breekt om afgezonderd te zijn van haar kleine meisjes, zal Tommy de wereld laten zien dat, hoeveel tijd er ook verstreken is, ze nog steeds een baas is als ze dat uniform aantrekt. Bovendien wordt Owen herenigd met zijn ex-vrouw en TK’s moeder, Gwyneth (gastspeler Lisa Edelstein), en het voormalige stel herontdekt de vonk die ze ooit deelden. Als Owen ontdekt dat zijn kanker in remissie is, krijgt hij nieuws dat zijn leven voor altijd kan veranderen.

Elke woensdag, een nieuwe aflevering om 21.30 uur op FOX. 

Bron en foto’s © FOX

Vorig artikel[video] Disney+ viert May the 4th met de première van ‘Star Wars: The Bad Batch’ en meer!
Volgend artikelAjax en Bud lanceren kunstwerk Road to Greatness op het NDSM-Plein in Amsterdam