Home Nieuws Film nieuws Disney+ viert May the 4th met de première van ‘Star Wars:...

[video] Disney+ viert May the 4th met de première van ‘Star Wars: The Bad Batch’ en meer!

Het platform lanceert voor deze gelegenheid ook Star Wars Vehicle Flythroughs, Star Wars Biomes,
een Star Wars Fan Art Takeover gemaakt door fans over de hele wereld
en een nieuwe short in Star Wars-thema van ‘The Simpsons’ 

Op 4 mei, vieren vele fans over de hele wereld Star Wars Day, ook bekend als ‘May the 4th’, een woordspeling waarbij de datum 4 mei wordt gecombineerd met de uitdrukking “May the Force be with you.”

Ter gelegenheid kan er vandaag op Disney+ de eerste aflevering van de gloednieuwe animatieserie Star Wars: The Bad Batch ontdekt worden; en ook een nieuwe short met Star Wars-thema van ‘The Simpsons’ en meerdere thematische filmische ervaringen, als eerbetoon aan een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. 

Om de creativiteit en het talent van de Star Wars-community te vieren, hebben Lucasfilm en Disney+ bovendien fans en kunstenaars van over de hele wereld gevraagd om illustraties te creëren die de service gedurende enkele dagen zullen sieren – een primeur voor het platform. De creaties, die verschillende Star Wars-films en -series op een unieke manier heruitvinden, zijn tot 9 mei te zien op Disney+. De werken zijn ook te koop op Amazon.

De nieuwe serie, short en artwork zijn vanaf 4 mei om 09.00 uur te ontdekken op Disney+.

Star Wars: The Bad Batch

Star Wars: The Bad Batch vertelt hoe de Bad Batch-eenheid – een elitetroep van experimentele klonen die genetisch verschillen van de klonen in het leger van de Republiek – voet aan de grond krijgt in een melkwegstelsel dat na de Clone Wars een transformatie ondergaat. De leden van de Bad Batch, voor het eerst gezien in Star Wars: The Clone Wars, bezitten elk uitzonderlijke vaardigheden die hen tot buitengewone soldaten maken.  Maggie Simpson in ‘The Force Awakens From Its Nap’
In een kinderdagverblijf hier ver, ver vandaan… maar nog steeds in Springfield, is Maggie op een epische zoektocht naar haar gestolen fopspeen. Haar avontuur brengt haar oog in oog met jonge Padawans, Sith Lords, bekende droids, Rebeltuig, en een ultieme strijd tegen de dark side.

Star Wars Biomes
Ga op virtuele vakantie naar enkele van de meest iconische en geliefde locaties uit de Star Wars-films, zoals Hoth, Tatooine en Sorgan. Deze serie neemt je mee op een rondreis door een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan.

Star Wars Vehicle Flythroughs
Bekijk twee van de meest iconische en geliefde schepen uit de Star Wars-films van dichtbij met deze content die kijkers meeneemt op een verkenningstocht doorheen het memorabele interieur en exterieur van de Millennium Falcon en een Imperial Star Destroyer.

Bron en foto © Disney