Home TV Nieuws TV BE Exclusieve blik op nieuwe aflevering van ‘House of The Dragon’ 3 oktober...

Exclusieve blik op nieuwe aflevering van ‘House of The Dragon’ 3 oktober op Streamz

© Streamz

De preview van de zevende aflevering toont een grimmige begrafenis, een hernieuwde romance en een gevecht om Vhagar.

Geloof het of niet, er zijn nog maar vier afleveringen te gaan van het nieuwe seizoen van ‘House of the Dragon’. De ‘Game of Thrones’ prequel is nu reeds zes weken te zien en in de laatste aflevering sprong het verhaal tien jaar in de toekomst. Die tijdsprong heeft de intensiteit van de serie naar een hoger niveau getild, nu het gevecht om de toekomst van de IJzeren Troon nog dichterbij komt.

Volgende week is er nog meer actie in de zevende aflevering van ‘House of the Dragon’. De preview trailer voor ‘Driftmark’ werd vrijgegeven net na het uitzenden van aflevering zes, en het toont de Targaryens die in oorlog zijn met zichzelf. Tegen het einde van de preview is er veel bloed vergoten en het lijkt erop dat Alicent, Rhaenyra met een mes snijdt. Je kunt de volledige preview bekijken in de onderstaande video.

De zesde aflevering van ‘House of the Dragon’ introduceerde een tijdsprong waarbij meerdere belangrijke personages werden herschikt met oudere acteurs. Emma D’Arcy verving Milly Alcock in de rol van Rhaenyra Targaryen, terwijl Olivia Cooke de rol van Alicent Hightower overnam van Emily Carey.

‘House of the Dragon’ is gebaseerd op ‘Fire & Blood’ van George R.R. Martin. De serie speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit ‘Game of Thrones’ en vertelt het verhaal van House Targaryen.

‘House of the Dragon’ werd gemaakt door co-creator en uitvoerend producent George R.R. Martin, co-creator/co-showrunner/uitvoerend producent/schrijver Ryan Condal, co-showrunner/uitvoerend producent/regisseur Miguel Sapochnik, uitvoerend producent en schrijver Sara Hess, uitvoerend producenten Jocelyn Diaz, Vince Gerardis en Ron Schmid, regisseurs Clare Kilner en Geeta V. Patel en regisseur/co-uitvoerend producent Greg Yaitanes. De reeks werd gebaseerd op ‘Fire & Blood’ van George R.R. Martin. Vanaf 22 augustus 2022 zal ‘House of the Dragon’ te zien zijn op Streamz.

Bron en foto © Streamz

Vorig artikelTyphoon toegevoegd aan selectie Huis van Oranje
Volgend artikel[Video] Online dramaserie Herres keert terug met derde seizoen
Ik ben de eigenaar van Planetzone