Home Nieuws Sport Nieuws Typhoon toegevoegd aan selectie Huis van Oranje

Typhoon toegevoegd aan selectie Huis van Oranje

© KNVB Media

In een oranje gekleurde Johan Cruijff ArenA onthulde DJ La Fuente tijdens de rust van het Nations League-duel Nederland – België aan het eind van zijn set een nieuwe naam voor de selectie van Huis van Oranje; niemand minder dan Typhoon.

De nieuwste aanwinst, bekend van het met twee Edisons bekroonde album Lobi da Basi, werd bekend gemaakt door de DJ, die in Huis van Oranje een van de halftime-shows gaat verzorgen. La Fuente draaide zijn grote hit ‘I Want You’ en gaf daarmee een voorproefje op het muzikale spektakel wat Oranjefans kunnen verwachten tijdens het WK in november.

Typhoon, die de wedstrijd thuis volgde vanaf de bank in verband met een knieblessure, kan niet wachten om er in de Johan Cruijff ArenA samen met alle Oranjefans een feest van te maken.

© KNVB Media

“Ik vind het een eer om toe te mogen treden tot de selectie van Huis van Oranje en kijk er naar uit om er samen met een groot aantal muzikale collega’s een groot spektakel van te maken. Samen zingen en vieren als warming-up voordat de mannen van Oranje het waar moeten gaan maken.”

Eerder werden Ronnie Flex , La Fuente en Emma Heesters al toegevoegd aan de selectie van Huis van Oranje. Heesters zal ook de rol van co-host op zich nemen, naast Jack van Gelder en Soufiane Touzani.

Huis van Oranje belooft een groot voetbalfeest te worden met topartiesten, megaschermen, ultieme kippenvelmomenten, een spectaculaire halftime-show en bovenal meer dan 55.000 Oranjefans die achter Oranje staan. Kaarten voor Huis van Oranje op vrijdag 25 november (Nederland – Ecuador) en dinsdag 29 november (Nederland – Qatar) zijn hier te koop.

Bron en foto © KNVB Media

Vorig artikelPlanetZone TV IFA 2022 Afl 5: Afspraak met Fritz!
Volgend artikelExclusieve blik op nieuwe aflevering van ‘House of The Dragon’ 3 oktober op Streamz
Ik ben de eigenaar van Planetzone