Home TV Nieuws TV BE Ex on the Beach highlight aflevering 5

Ex on the Beach highlight aflevering 5

© MTV Nederland

Er is weer een nieuwe EX in de villa. Anne, de EX van Nick. Anne en Nick waren voor EOTBDD serieus aan het daten totdat Nick opeens ‘zomaar’ verdween. Dit belooft niet veel goeds…

Het nieuws over de verdwijntruc van Nick gaat als een lopend vuurtje door de villa. Anne is niet zo blij met de situatie. Daarbij gooit Lynn nog wat extra olie op het vuur. Zal Nick hieronder uitkomen?

Wat Nick en Romée met elkaar gemeen hebben is hun hekel aan Lynn. Niet alleen Nick kan haar niet meer uitstaan. Het begint erop te lijken dat de emmer van Romée bijna vol is.

Alsof de sfeer nog niet slecht genoeg is doet de Tablet of Terror er nog een schepje bovenop. Er staat Queen Taier een hevige taak te wachten. Ze moet per direct beslissen welke jongen en welk meisje zij de villa uitstuurt. 

Zal de cast een drama record halen, of keert de vrede terug?

Je ziet het aanstaande zondagavond om 22:00 uur op MTV. 

Anne (20)
 
“Ik val een beetje op die badboy types, helaas wel”
 
Anne lijkt misschien heel lief, maar je weet wat ze zeggen: stille wateren hebben diepe gronden. De knappe 20-jarige komt naar Gran Canaria voor haar EX Nick. Zullen Anne en Nick weer bij elkaar komen of volgen zij ieder hun eigen weg?

Praat online mee met #EOTBDD en hou de MTV kanalen in de gaten voor meer informatie: 

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8 wordt geproduceerd door No Pictures Please in opdracht van VIS (Paramount International Studios). De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

Bron en foto © MTV Nederland

Vorig artikelDakota Johnson steelt de show in waargebeurd drama over grenzeloze vriendschap op FilmBox
Volgend artikelPREVIEW: Belle Perez vertelt in ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van’ over vriendschap met Kate Ryan: “Voor de media waren wij rivalen”
Ik ben de eigenaar van Planetzone