Home Nieuws TV Nieuws Eerste beelden overval Steenbergen in Opsporing Verzocht

Eerste beelden overval Steenbergen in Opsporing Verzocht

© Elvin Boer

Gisterochtend zijn twee bewoners van een woonhuis aan de Witte Ruiterweg in Steenbergen in het ziekenhuis beland na een overval. Door de ernst van de zaak is besloten om vanavond in Opsporing Verzocht al de eerste beelden van de daders te delen. Daarop is te zien dat de vier vermoedelijke jonge mannen het 59-jarige vrouwelijke slachtoffer zo ruw overmeesteren dat ze haar enkel breekt. Een woordvoerder van de politie Zeeland-West Brabant geeft vanavond de laatste stand van zaken in het onderzoek.
 
Oproep: wie is de overleden vrouw die in Limburgs kanaal werd gevonden?
Vorige week dinsdagochtend sloeg een schipper op het kanaal Wessem-Nederweert alarm nadat hij een lichaam in het water zag. Het bleek om een overleden vrouw te gaan. Ondanks oproepen en onderzoek in databanken is haar identiteit nog niet bekend. Vanavond worden foto’s van het overleden slachtoffer gedeeld. Dit beeldmateriaal kan overigens als schokkend worden ervaren.
 
Brandstichting Aalsmeer legt bedrijf in de as: 400.000 euro schade.
Op 21 augustus is brand gesticht bij een handel in rubberboten aan de Lakenblekerstraat in Aalsmeer. De schade voor de gedupeerden is ongeveer vier ton. Er zijn bewakingsbeelden waarop beide daders in actie zijn te zien èn horen.
 
Mannen pinnen met bankpas doodgestoken tiener
Op donderdag 6 mei werd de 17-jarige Myron op de Rijswijkseweg in Den Haag belaagd door een groep van ongeveer tien jongeren. Myron werd niet alleen geschopt, maar ook gestoken en overleed ter plekke. Toen hij zwaargewond op de stoep lag zijn er persoonlijke bezittingen van hem verdwenen, waaronder zijn bankpas. Er zijn beelden van twee mannen die in Den Haag met die pas betalen bij een KFC. Ze lijken niet bij het steken betrokken; de politie wil dringend weten wie ze zijn en hoe ze aan Myron’s pas zijn gekomen.
 
Snel resultaat uitzending 28 september
De vorige uitzending van Opsporing Verzocht boekte snel resultaat. Dankzij tips van kijkers werden twee mannen herkend die betrokken zijn bij oplichting. Meer resultaten van tips vanavond rond 21.20 uur bij AVROTROS op NPO1.


 Opsporing Verzocht, vanavond om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1 

Bron: AvroTros Foto © melvin Boer