Home Nieuws Film nieuws Disney+ lanceert op 15 september in acht Europese landen

Disney+ lanceert op 15 september in acht Europese landen

De afdeling Direct-to-Consumer and International van The Walt Disney Company kondigt 15 september aan als lanceringsdatum voor Disney+ in acht landen in West- en Noord-Europa.

De streamingdienst wordt gelanceerd in Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, IJsland, België en Luxemburg op 15 september. De abonnementsprijs voor de Belgische markt is ook bekendgemaakt en bedraagt €6.99 per maand of €69.99 voor een jaarabonnement.

Disney+ biedt jong en oud een nieuwe manier om te genieten van de ongeëvenaarde content van haar iconische entertainmentmerken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, maar ook een exclusieve en unieke programmatie van speelfilms, series, documentaires en short-form content die exclusief voor de dienst werden gemaakt.

Bij de lancering krijgen abonnees toegang tot de felbejubelde serie ‘The Mandalorian’ van executive producer en schrijver Jon Favreau; ‘High School Musical: The Musical: The Series’, een creatieve, moderne kijk op de populaire franchise compleet met metareferenties, een frisse documentairestijl en een soundtrack die zowel negen nieuwe nummers bevat als een eerbetoon aan de fanfavorieten uit de klassieke film en ‘The World According To Jeff Goldblum’, die de wonderlijke en vaak verbazingwekkende wereld van alledaagse objecten in beeld brengt. Daarnaast kunnen abonnees zich ook verheugen op ‘Encore!’, geproduceerd door Kristen Bell; ‘Diary of A Future President’ van bedenker en executive producer Ilana Peña (‘Crazy Ex-Girlfriend’) en executive producer Gina Rodriguez (‘Jane the Virgin’) en ‘The Imagineering Story’, over de eclectische groep buitengewone creatievelingen die de Disney Parks tot leven brachten, en nog vele andere geweldige shows.

Abonnees kunnen van de Disney+ ervaring genieten op de meeste mobiele apparaten en geconnecteerde tv-toestellen, zoals spelconsoles, streaming media players, en smart tv’s. De gebruikers krijgen toegang tot een kwalitatieve kijkervaring zonder reclame, tot vier simultane streams, onbeperkte downloads op maximaal tien apparaten, gepersonaliseerde aanbevelingen en de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen, waaronder Kids-profielen met een gemakkelijke kindvriendelijke interface waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in leeftijdsgeschikte content.

Surf naar Disneyplus.com voor meer informatie over Disney+ of om een abonnement af te sluiten.

Bron © Disney