Home TV Nieuws TV BE Disney Channel België highlights april 📺

Disney Channel België highlights april 📺

NIEUWE SERIE
AVONTUREN IN DE RUIMTE

Disney Channel zet Earth Day in de verf en zendt voor de gelegenheid vanaf 3 april 10 afleveringen van de nieuwe serie Avonturen in de ruimte uit! Bax,Toby en Pepper, de drie personages uit deze avontuurlijke serie reizen samen naar de ruimte. Zij leren over de aarde en over hoe het zonlicht de tijd van dag en nacht beïnvloedt. De afleveringen brengen ons ook naar de maan en ontdekken we de planeet Mars èn leren we de verschillende planeten in ons zonnestelsel kennen. 

Met behulp van real-life video’s van ESA (European Space Agency)  beleven kinderen in elk van de 12 minuten durende afleveringen, spannende avonturen.

Vanaf 3 april, elke zaterdag en zondag om 06:50 uur op Disney Channel (marathon op Earth Day, 22 april).

NIEUWE AFLEVERINGEN
DUCKTALES

De succesvolle serie Ducktales komt met een nieuw seizoen! De kids kunnen weer genieten van de avonturen van de neefjes!

Vanaf 26 april, elke maandag t.e.m vrijdag om 18:05 uur op Disney Channel.

MARATHON
PAASVAKANTIE MARATHONS!

Kijk de hele paasvakantie naar de leukste avonturen van jouw favoriete helden op Disney Channel. Van 5 tot 9 april om 12:10 uur Miraculous en om 14:40 uur Hotel Transylvanie. Van 12 tot 16 april kijk je elke dag om 12:10 uur naar Phineas & Ferb en om 14:40 uur naar Milo Murphy’s Law. Dit wil je niet missen!


 Vanaf 5 tot 16 april, elke maandag t.e.m vrijdag om 12:10 uur & 14:40 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
T.O.T.S

Speciale bezorging! Pip en Freddy, de enige bezorgers bij T.O.T.S. die geen ooievaars zijn, zijn weer terug op het hoofdkwartier van T.O.T.S. om de liefste en schattigste baby’s bij hun families te bezorgen. Bij hun nieuwste opdracht staan ze meteen voor een uitdaging als een puppy genaamd Lucky nogal ondeugend blijkt te zijn! En als een pasgeboren luiaard de voorbereidingen voor haar bezorging mist, moet KC met Pip en Freddy mee voor de eerste T.O.T.S. opvang in de lucht ooit! Het is niet makkelijk om een junior vliegenier te zijn.


 Vanaf 19 april, maandag t.e.m. vrijdag om 17:50 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
THE ROCKETEER

In The Rocketeer volgen we Kit, een jong meisje dat op haar verjaardag een verrassingspakket ontvangt en onthult dat ze de volgende in de rij is om de Rocketeer te worden. Deze legendarische superheld kan vliegen dankzij een jetpack met raket. Gewapend met haar coole nieuwe uitrusting en geheime identiteit is Kit klaar om de wereld te redden samen met haar beste vriend Tesh en haar oom Ambrose de vliegtuigmonteur.

Vanaf 5 april, maandag t.e.m. vrijdag om 15:55 uur op Disney Junior.

BLOK
MICKEY MORNINGS

Je ochtenden zullen nooit meer hetzelfde zijn! Kijk elke ochtend naar je favoriete series op Disney Junior met avonturen van: Bluey, Mickey Mouse Doldwaze Avonturen, Vampirina, en Gigantosaurus.
 

Elke ochtend op Disney Junior.

MARATHON
WEEKEND MARATHON

Maak je weekenden leuker met de Weekend Marathon op Disney Junior! Elke zaterdag en zondag kijk je naar de spannendste en grappigste avonturen met jouw vriendjes van Mickey Mouse Doldwaze Avonturen, Pyjamahelden, Vampirina, TOTS, Puppy Vriendjes en Bluey.
 

Elke zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur op Disney Junior.

Bron en foto’s © Disney