Home Nieuws TV Nieuws Disney Channel Highlights April NL

Disney Channel Highlights April NL

Op 22 april is het Earth Day! Iedereen heeft liefde en aandacht nodig, zo ook onze aarde. Elk jaar staan we over de hele wereld even stil bij hoe we nog beter voor onze aarde kunnen zorgen tijdens Earth Day. Jij kan ook liefde geven door te helpen en mee zorg te dragen voor de aarde. Kleine dingen die jij doet hebben al een positief effect, want alle beetjes helpen. Samen zorgen we voor de aarde. Doe je mee?  Vanuit Disney Channel in Nederland omarmen we dit jaar Earth Day met iets spannends wat er nog aan komt! Stay tuned! 

NIEUWE SERIE
AVONTUREN IN DE RUIMTE

Om Earth Day te vieren zendt Disney Channel 10 afleveringen van de nieuwe serie Avonturen in de ruimte uit. De drie Avonturen in de ruimte karakters Bax, Toby en Pepper reizen naar de ruimte. Zij leren over de aarde en over hoe het zonlicht de tijd van dag en nacht beïnvloedt. De afleveringen brengen ons naar de maan. Ook ontdekken we de planeet Mars en leren we de verschillende planeten in ons zonnestelsel kennen. 

Met behulp van real-life video’s van ESA (European Space Agency)  beleven kinderen in elk van de 12 minuten durende afleveringen, spannende avonturen.

Vanaf 12 april, elke maandag t/m vrijdag een nieuwe aflevering om 07:50 uur en een marathon vanaf 12.00 uur op Earth Day op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
BIG HERO 6: DE SERIE

Het is zomer in San Fransokyo, maar Big Hero 6 heeft geen vakantie. Wanneer Noodle Burger Boy, iedereens favoriete fast food vijand, een nieuw robotteam samenstelt, onstaat er robotchaos! En er is meer… van een misdaadbestrijdende boy band tot een dodelijke superspion, Hiro, Baymax en de rest van het team moeten alle zeilen bijzetten!

Vanaf 5 april, elke zaterdag en zondag om 18:15 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
BLUEY

Bluey is een 6 jaar oude puppy met een grenzeloze fantasie die ervan houdt om het dagelijkse leven in een groot avontuur te veranderen. Samen met haar kleine zusje Bingo ontdekken ze hun wereld met spelletjes om zo hun angsten te overwinnen. Ze willen niets liever dan hun ouders – met name papa – te betrekken bij hun plezier. Hoewel papa denkt dat hij de baas is, zijn de meisjes zeker de baas als het gaat om speeltijd!

Vanaf 3 april, elke zaterdag en zondag om 08:45 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
MIRA, KONINKLIJKE DETECTIVE

Mira, Koninklijke Detective is een mysterieuze avontuurlijke serie. In het fictieve land Jalpur volgen we de avonturen van Mira, die de rol van koninklijke detective toegeschreven krijgt door de koningin. Samen met haar vrienden prins Neel, een getalenteerde uitvinder, haar creatieve nicht Priya en de grappige mangoesten Mikku en Chikku stopt Mira voor niets of niemand totdat zij de zaak heeft opgelost. Elke aflevering bevat spannende verhalen vol muziek en dans, waarin Mira kritisch nadenkt en met slimme beredeneringen haar familie, vrienden en de gemeenschap helpt.

vanaf 12 april, elke maandag t/m vrijdag om 09:45 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
GROEN IN DE GROTE STAD

De hechte familie Groen verhuist van het platteland naar de grote stad om bij hun grootmoeder te wonen. Samen leren ze om zich aan te passen in de chaos van Grote Stad en tegelijkertijd leren zij de mensen uit de stad over de gebruiken van het platteland. Volg Cricket Groen, die door zijn nieuwsgierigheid en enthousiasme samen met zijn familie epische en riskante avonturen meemaakt. En zie hoe de nieuwe buren deze familie, die totaal misplaatst lijkt te zijn in de grote stad, langzaam maar zeker in hun harten sluiten. Een saaie dag met dit gezin in de grote stad is ondenkbaar.

Vanaf 5 april, elke maandag t/m vrijdag om 07:30 uur op Disney XD

NIEUWE AFLEVERINGEN
MINI NINJA’S

In de serie Mini Ninja’s volgen we de avonturen van een nieuwe generatie ninja’s: Hiro, Suzume, Futo, Kunochi, Shun en Tora. Een stoere getraind door hun Ninja Meester. Samen vechten zij om onschuldige dieren, die gentransformeerd zijn in gevaaarlijke samurais door Ashida, te bevrijden.

Vanaf 19 april, elke maandag t/m vrijdag om 14:30 uur op Disney XD.

MARATHON
1 APRIL MET PHINEAS, FERB EN ELVIS RIBOLDI

Op 1 april kijk je op Disney XD naar de leukste grappen en grollen van jouw favoriete personages tijdens de 1 april marathon! Dat wordt lachen, gieren en brullen met afleveringen van Phineas & Ferb en Ik, Elvis Riboldi!

Donderdag 1 april vanaf 13:45 uur op Disney XD.

MARATHON
POKÉMON

Met Disney XD hoef je je in het weekend nooit te vervelen. Elke zaterdag- en zondagochtend kijk je namelijk naar de spannendste avonturen tijdens de Pokémon Marathon!

Elke zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur op Disney XD.

Bron en foto’s © Disney