Home TV Nieuws TV BE Deep Water, met in de hoofdrollen Ben Affleck en Ana De Armas,...

Deep Water, met in de hoofdrollen Ben Affleck en Ana De Armas, wordt op 18 maart wereldwijd gelanceerd op Prime Video

Prime Video brengt de nieuwe erotische thriller Deep Water van de veelgeprezen Britse regisseur Adrian Lyne op 18 maart in wereldwijd première (met uitzondering van de VS, China, Rusland en het Midden-Oosten). Gebaseerd op de gelijknamige roman van Patricia Highsmith, is Deep Water Lyne’s eerste film als regisseur in 20 jaar na het wereldwijde succes van zijn eerdere films waaronder Indecent Proposal, Unfaithful en Fatal Attraction.

Ben Affleck en Ana de Armas spelen de hoofdrollen als Vic en Melinda Van Allen, een welgesteld echtpaar uit New Orleans wiens huwelijk afbrokkelt onder het gewicht van wrok, jaloezie en wantrouwen. Terwijl hun wederzijdse provocaties en hersenspelletjes escaleren, verandert alles al snel in een dodelijk kat-en-muisspel als Melinda’s minnaars beginnen te verdwijnen. Met zinderende en complexe prestaties van Ben Affleck en Ana de Armas en geregisseerd door een van de meest gevierde filmmakers van het genre, markeert Deep Water de terugkeer van de A-list erotische thriller, die je aandacht vanaf het begin vasthoudt en weigert los te laten terwijl je ontdekt hoe ver een persoon zal gaan.

Ook spelen Tracy Letts, Rachel Blanchard, Dash Mihok, Lil Rel Howery, Jacob Elordi, Finn Wittrock en Kristen Connolly in de film.

Deep Water is vanaf 18 maart te zien op Prime Video.

Bron en foto: ©Prime Video

Vorig artikelDe invloed van wetenschap op uw leven – ontdek het op het Gala van Wetenschap en Samenleving
Volgend artikelAwakenings maakt line-up van nieuw zomerfestival bekend