Home Liefde Barry Paf nieuwe zender voice-over OUTtv

Barry Paf nieuwe zender voice-over OUTtv

bary paf © outtv

Tijdens de Canal Parade op zaterdag 6 augustus is Barry Paf voor de eerste keer te horen als de nieuwe stem van OUTtv, dé lifestyle televisiezender voor de LHBTQI+-gemeenschap en de open-minded. Als stationvoice kondigt hij vanaf aankomende zaterdag de programma’s aan en is hij ook de stem van promotionele uitingen voor OUTtv. Barry Paf is DJ bij 100%NL en presenteert elke maandag t/m donderdag van 16.00 tot 19.00 uur “ De Barry Paf Show ’’. In zijn programma besteedt hij regelmatig aandacht aan onderwerpen gerelateerd aan de LHBTQI+-gemeenschap.

“Ik ben al jaren trouwe supporter en trotse kijker van OUTtv. Ik vind het zichtbaar maken van onze LHBTQI+-community erg belangrijk omdat er nog altijd veel werk te verzetten is op het gebied van zichtbaarheid en acceptatie. Daarom vind ik het fijn dat ik mijn steentje kan bijdragen als nieuwe voice-over, “de stem” van OUTtv. Ik zal dan ook aankomende zaterdag echt “uit de kast komen” als de nieuwe voice-over van OUTtv.” – Barry Paf

“Barry Paf heeft wat mij betreft een van de meest herkenbare stemmen van Nederland. Hij is als radio dj onderscheidend, enthousiast en ervaren om grote verschillende doelgroepen te bedienen. Barry’s unieke en positieve en energieke stemgeluid sluit perfect aan bij het karakter en de stijl van OUTtv. We zijn daarom trots op de komst van Barry Paf als nieuwe stem van onze zender.” Marc Putman – CEO OUTtv

Barry Paf zal aankomende zaterdag voor het eerst te horen zijn op de OUTtv boot tijdens de wereldberoemde botenparade tijdens de Amsterdam Canal Parade. Het is de tiende keer dat OUTtv meevaart en is ook dit jaar weer officieel de boot met de meeste bekende Nederlanders per vierkante meter. Dit jaar zullen o.a. Ferry Doedens, Viola Holt, Christina Curry, Mariska van Kolck, Justine Pelmelay, Anita Heilker, Jesse van Wieren, Boris Dittrich, Kelly van der Veer, Merijn Oerlemans, Mark Scholten en Chris Berendse meevaren.

Naast de vele bekende Nederlanders zullen verschillende internationale Songfestivalsterren de optredens verzorgen; voormalig Songfestivaldeelneemster en OUTtv-presentatrice Krista Siegfrids (Finland, 2013), The Sunstroke Project (Moldavia 2014, 2017), en de Songfestivalfavoriet van dit jaar Andrei WRS (Roemenië).

Aansluitend op het thema van Pride Amsterdam “My Gender, My Pride” zal de boot van OUTtv het eerste transicoon van Spanje, Cristina La Veneno, eren. De gelijknamige tv-serie zal exclusief via OUTtv haar tv-zenders en de verschillende streamingplatformen te zien zijn.

OUTtv zal haar tv-zender 9 dagen lang van 30 juli t/m 7 augustus i.s.m. SALTO en PRIDE Amsterdam omdopen tot PRIDEtv en in het teken staan van speciale Pride-films en community gedragen programma’s vertonen evenals LIVE talkshows en live-evenementen. In samenwerking met de AVRO/TROS zal OUTtv voor de eerste keer de Amsterdam Canal Parade met een eigen internationale voice-over LIVE uitzenden in België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Israël. Vanwege de Pride Amsterdam zullen de meeste tv-aanbieders (Ziggo, KPN, T-mobile, Caiway/Delta en Youfone) de programmering van PRIDEtv tot en met 7 augustus in het basispakket aanbieden.

Bron en foto © OUTtv

Vorig artikelGefictionaliseerde Céline Dion-biopic is controversiële cultklassieker
Volgend artikel[Video] Welke B&B-uitbaters vinden een lief? De liefdesknopen worden doorgehakt in ‘B&B Zoekt Lief’
Ik ben de eigenaar van Planetzone