Home Nieuws Film nieuws Alles Op Tafel vanaf 1 februari exclusief op Amazon Prime Video

Alles Op Tafel vanaf 1 februari exclusief op Amazon Prime Video

0
Alles Op Tafel vanaf 1 februari exclusief op Amazon Prime Video
©Prime Video

Alles Op Tafel is vanaf dinsdag 1 februari exclusief te zien op Amazon Prime Video. De succesvolle speelfilm van de makers van Gooische Vrouwen gaat over een vriendengroep die tijdens een diner thuis een spel gaat spelen. Elk berichtje dat op hun telefoon binnenkomt moet worden gedeeld met de groep, waardoor de avond anders verloopt dan gepland. De vriendengroep wordt gespeeld door Linda de Mol, Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge onder regie van Will Koopman. Alles op Tafel is een remake van de geprezen Italiaanse film Perfetti Sconosciuti. Het Nederlandse scenario is bewerkt door Frank Houtappels. De film is geproduceerd door Millstreet films. Distributeur Independent Films bracht Alles Op Tafel op 4 november uit in de bioscoop. Al in de eerste week werden meer dan 100.000 bezoekers getrokken waarmee de film een Gouden status behaalde. Het bezoekersaantal steeg in korte tijd tot bijna 300.000 voor de bioscopen in december moesten sluiten vanwege de lockdown.

Over de film:
Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

De enorme selectie van populaire films en tv shows van Prime Video omvat bekroonde en veelgeprezen series als The Grand Tour, The Boys, The Wheel of Time en The Marvelous Mrs Maisel, films als The Tomorrow War en Coming 2 America en Nederlandse titels, waaronder De Oost, Het Jachtseizoen, Donnie op de Monnie, Dutch Wheels en Bon Bini: Judeska In Da House.  

Prime-leden kunnen Alles Op Tafel zien via de Prime Video app voor smart TVs, mobiele apparaten, Fire TV, Fire TV stick, Fire tablets, Apple TV, en online streamen. In de Prime Video app kunnen Prime members afleveringen downloaden op hun telefoons en tablets om overal offline te kijken, zonder extra kosten.

Millstreet Films ontwikkelt en produceert hoogwaardige films en dramaseries vanuit een hedendaags vrouwelijk perspectief voor een breed publiek, met een sterke vrouwelijke hoofdrol of vrouwelijke filmmakers en focust ook op nieuw of jong talent. Millstreet Films is bekend van o.a. Anne+, de Soof-films en series, Baantjer het Begin en Nieuwe Buren.
 
Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, April, May en June, Paddington, John Wick 3, The Hunger Games-reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Bron en foto: ©Prime Video