Home Games WRC 10 racet naar de Nintendo Switch

WRC 10 racet naar de Nintendo Switch

©Nicon

Nadat WRC10 op 2 september 2021 al met groot succes werd gelanceerd voor pc, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One en Xbox Series X/S, maken NACON en KT Racing Studio nu met plezier bekend dat deze officiële game van het FIA World Rally Championship op 17 maart verschijnt voor deNintendo Switch™.

De anniversary-editie van WRC, die het 50-jarige bestaan van de competitie viert, is volgepakt met nieuwe features en sensaties, waaronder de historische mode die spelers 23 evenementen opnieuw laat beleven die bepalend waren voor de geschiedenis van het kampioenschap. WRC 10 is een eerbetoon aan 50 jaar rallysport dat fans meer content dan ooit biedt. De populaire Career Mode is ook present in de Switch™-versie, inclusief de toegevoegde livery-editor en de mogelijkheid je eigen team te creëren. Spelers kunnen nu hun eigen kleuren toevoegen aan de kampioenschapswagens, die zijn gebaseerd op ongeveer 30 voertuigen uit de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC-categorieën, maar ook de historische wagens in de game, naast de 52 officiële teams van het 2021-seizoen. Ga de uitdaging aan met je persoonlijke team!

WRC 10 is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam PC en Epic Games Store, en verschijnt op 17 maart voor de Nintendo Switch™.

Bron en foto: ©Nicon