Home Nieuws TV Nieuws Ali B jurylid bij Holland’s Got Talent bij RTL 4

Ali B jurylid bij Holland’s Got Talent bij RTL 4

Ali B zal dit seizoen als jurylid bij Holland’s Got Talent te zien zijn bij RTL 4. RTL heeft Ali B gevraagd omdat de in de VS woonachtige Dan Karaty op dit moment vanwege de corona-maatregelen niet vanuit de VS naar Nederland kan reizen. Naast Ali B bestaat de jury van Holland’s Got Talent uit: Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Het programma wordt gepresenteerd door Humberto Tan.

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: “Wij hebben voor Ali B gekozen omdat hij sinds X Factor en natuurlijk bij The voice of Holland heeft bewezen dat hij een fantastisch jurylid is, dat met humor en kunde mensen kan beoordelen op hun prestaties. Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat Dan door de vliegrestricties niet bij de audities van Holland’s Got Talent kan zijn. Hij is een zeer gewaardeerd jurylid en zodra de omstandigheden dat toelaten, kan hij zijn juryplek weer innemen.”

Ali B: “Ik vind het jammer dat Dan er niet bij kan zijn, maar ik kijk er erg naar uit om aan Holland’s Got Talent mee te werken. De afwisseling van zoveel verschillende mensen met uiteenlopende talenten maakt Holland’s Got Talent juist zo leuk. En ik wil mij hierdoor laten verrassen en inspireren, samen met de andere juryleden. Ik heb er zin in!” 

Het elfde seizoen van Holland’s Got Talent is vanaf 29 augustus om 20.00 uur te zien bij RTL 4. De opnames van de audities starten op 2 juli. Het programma wordt geproduceerd door Blue Circle.

Bron © RTL NL

Vorig artikelYoutubers JoostSpeeltSpellen en Roedie kondigen landelijke theatertour aan
Volgend artikelKerbal Space Program: Shared Horizons is nu beschikbaar voor pc
Ik ben de eigenaar van Planetzone