Home Games Kerbal Space Program: Shared Horizons is nu beschikbaar voor pc

Kerbal Space Program: Shared Horizons is nu beschikbaar voor pc

Private Division en Squad hebben vandaag aangekondigd dat de gratis* Kerbal Space Program: Shared Horizons-update nu beschikbaar is voor pc. De consoleversie staat gepland voor het najaar van 2020.

De update, die in nauwe samenwerking met het European Space Agency (ESA) werd ontwikkeld, voegt twee fundamentele missies van de belangrijkste Europese ruimtevaartorganisatie, de baanbrekende Ariane 5-raket, een Kerbal-ruimtepak met ESA-thema, nieuwe onderdelen en wetenschappelijke experimenten toe aan de game. De BepiColombo-missie simuleert de huidige gezamenlijke missie van ESA en de Japanse Aerospace Exploration Agency naar Mercurius, terwijl de Rosetta-missie de succesvolle landing op een komeet uit de Jupiter-familie herdenkt.

Ga voor meer informatie over de update naar de post: KSP Loading…: Sharing Horizons with ESA op het officiële KSP-forum. Assets van de Kerbal Space Program: Shared Horizons-update kunnen via deze link gedownload worden. 

De gratis* Shared Horizons-update is onderdeel van de voortdurende ondersteuning van het populaire ruimtesimulatiespel dat dit jaar zijn 9e verjaardag viert. Om op de hoogte te blijven van de viering van deze verjaardag abonneer je je op ons YouTube-kanaal, volg je ons op Twitter of word je fan op Facebook.

*Voor de Shared Horizons-update heb je de basisgame van Kerbal Space Program nodig.

Bron © Private Division