Home TV Nieuws TV BE According To Jim, The Unit, Flip This House, Family Guy op FOX...

According To Jim, The Unit, Flip This House, Family Guy op FOX BE

In According To Jim maken we kennis met de stoere en familiegerichte Jim (James Belushi). Jim houdt enorm veel van zijn vrouw Cheryl (Courtney Thorne-Smith) en zijn kinderen Ruby, Gracie en Kyle, maar blijft het geduld van zijn familie op de proef stellen met zijn eigenzinnige streken. 
 Ontdek seizoen 3 vanaf 4 januari en seizoen 4 vanaf 22 januari
Elke werkdag een dubbele aflevering om 18.05 uur

Photographs © Disney. All rights reserved\

THE UNIT
SEIZOEN 4

In het action-packed The Unit gaat een geheim Special Forces-team – met leden Jonas (Dennis Haysbert), Colonel Tom Ryan (Robert Patrick), Mack Gerhardt (Max Martini), Charles Grey (Michael Irby), Hector Williams (Demore Barnes) en Bob Brown (Scott Foley) – op undercovermissie over de hele wereld. De levensbedreigende situaties zorgen ervoor dat de hooggekwalificeerde soldaten een uniek broederschap ontwikkelen met een blind vertrouwen in elkaar.

In het vierde seizoen wil een atoomwetenschapper eerst een deal met de eenheid sluiten alvorens hij informatie wil verschaffen over een dreigende terroristische aanslag op een grote stad in de VS. In Irak wordt Jonas’ dochter ontvoerd. 
 Vanaf 4 januari elke maandag een dubbele aflevering om 21.40 uur

FLIP THIS HOUSE
SEIZOEN 5

Volg in Flip This House de avonturen van kleine makelaardijen op zoek naar koopjes op de huizenmarkt. De makelaars steken duizenden dollars in de verbouwing met de bedoeling de huizen met forse winst te verkopen.
 Ontdek seizoen 5 vanaf 5 januari, elke werkdag om 16.20 uur


Photographs © 2008-2009 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

FAMILY GUY
SEIZOEN 11

De animatieserie Family Guy is wereldwijd bekend dankzij haar vlijmscherpe humor en hilarische personages en bereikte zo al snel een cultstatus bij fans. De FOX-serie werd in 1999 door Seth MacFarlane bedacht en won sindsdien maar liefst 8 Emmy Awards. 

In ‘Family Guy’ maken we kennis met de Griffins – Peter, de vader die zijn hart op zijn tong heeft zitten. Lois, de moeder die maar niet kan begrijpen waarom haar zoon haar steeds probeert te vermoorden. Hun dochter Meg, de teen drama queen die zich voortdurend schaamt voor haar familie. Chris, de 13-jarige zoon die geen vlieg kwaad zou doen. Stewie, de maniakale eenjarige die het meesterplan heeft de wereld te domineren. En tot slot Brian, de sarcastische hond met humor zo droog als zijn gebruikelijke martini. 

Dit seizoen wordt Peter bevriend met Ryan Reynolds (ingesproken door zichzelf), hebben de Griffins het moeilijk om met beide voeten aan de grond te blijven na het winnen van de lotto en reizen Brian en Stewie terug in de tijd naar de allereerste aflevering van de serie.
 Seizoen 11 vanaf 26 januari om 21.00 uur
Daarna elke dinsdag een dubbele aflevering om 20.35 uur


Photographs © 2011 Fox and its related entities. All rights reserved

FOX is te zien op de volgende kanalen:

telenet Kanaal 13
Proximus Kanaal 65
Orange Kanaal 15

Bron © FOX BE

Vorig artikelAmazon Prime januari 2021 releases
Volgend artikelTrailer Disgaea 6: Defiance of Destiny gelanceerd