Home Nieuws TV Nieuws Aanstaande zaterdag: de grote finale van Holland’s Got Talent 2020 bij RTL...

Aanstaande zaterdag: de grote finale van Holland’s Got Talent 2020 bij RTL 4

In Holland’s Got Talent zagen we negen weken lang acts uit het hele land voorbijkomen van de meest uiteenlopende talenten. Na zeven voorrondes en twee halve finales zijn we aangekomen bij de laatste aflevering van dit seizoen: de finale. Nog niet eerder in de geschiedenis van Holland’s Got Talent lag het niveau zó hoog. Acht finalisten gaan met elkaar de strijd aan om die hoofdprijs van maar liefst €50.000,- binnen te slepen. Wie weet de jury én het publiek te overtuigen? 

Lieve, Amber, Romain, Baba Yega, Nigel, Poppetje van Papier, Bart & Daan en Tommy & Rowan trekken voor deze laatste aflevering alles uit de kast. Wie de meeste stemmen van de jury en het publiek weet te krijgen, mag zichzelf de winnaar van het elfde seizoen van Holland’s Got Talent noemen. Wie deze felbegeerde hoofdprijs én titel mee naar huis neemt, is aanstaande zaterdag 31 oktober om 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Dit seizoen bestaat de jury van Holland’s Got Talent uit: Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Daarnaast is presentator Humberto Tan weer van de partij. 

‘Holland’s Got Talent’ wordt geproduceerd door Blue Circle. 

Bron © RTL NL / foto: William Rutten

Vorig artikel[Review] Watch Dogs Legion
Volgend artikelCeline (15) uit Berghem weer terecht
Ik ben de eigenaar van Planetzone