Home News TinQ Actie tanken voor de prijs van 20 jaar geleden per direct...

TinQ Actie tanken voor de prijs van 20 jaar geleden per direct gestopt

Chaos bij TinQ Berkel en Rodenrijs. voor tanken met de prijzen van 20 jaar geleden. Op de achtergrond de automobilisten in de rij. © Jongerensite PlanetZone

Het was zo’n mooi ludieke actie van het jarige tankstation TinQ dat het 20 jarige bestaan vierde waardoor men een uur lang kon tanken voor de prijs van 20 jaar geleden. En zeker in de tijd waar de benzineprijzen naar ongekende hoogte stijgen. Zo kon men in plaats van € 2,20 nu tanken voor € 1,17 en voor diesel gold € 0,86 cent per liter.

De actie startte maandag op 4 verschillende locaties en zou de hele week duren met als klap op de vuurpijl zondag 13 maart een uur lang op maar liefst 20 verschillende locaties kon tanken.

Na dinsdag, waar jongerensite PlanetZone ook aanwezig was op locatie Berkel en Rodenrijs waar het ontzettende chaos was (zie ook onderaan) werd er besloten om het aantal deelnemene tankstations van 4 naar 2 te beperken per dag om zo meer de veiligheid te waarborgen.

Helaas is het donderdag weer mis gegaan met diverse opstootjes en een grimmige sfeer waarna TinQ besloten heeft om de actie per direct stop te laten zetten.